Taula de continguts:

Vídeo: L’equip Nacional De Biatló Rus Va Obtenir El Quart Lloc En El Relleu Mixt De Pokljuka

Vídeo: В Латвии прошел саммит министров иностранных дел стран НАТО - Россия 24 ​ 2024, Abril

El 2 de desembre de 2018, els atletes russos van estar a punt de guanyar el relleu mixt de la Copa del Món de biatló a Pokljuka. Tot i un rendiment relativament bo, no van aconseguir entrar entre els tres primers. Què va causar un resultat tan poc concloent del nostre equip? Potser era necessari canviar els atletes a les etapes de la competició?

biatletes en disparos propensos

Irina Starykh, Ekaterina Yurlova - Perkht, Dmitry Malyshko i Alexander Loginov van concórrer a la selecció nacional russa. Per tradició, tots els equips nacionals tenien atletes forts. Abans de començar, era possible predir qui seria el favorit. Eren els italians Vitozzi, Wierer, Hofer, Windisch, representants de France Bescon, Breza, Martin Fourcade, Destieux.

els biatletes pugen costa amunt

Primera etapa

Després de la sortida, Lisa Vitotsi i Bescone es van posar al capdavant. Starikh va començar la cursa dèbilment, però es va rehabilitar a la segona volta. Va reduir la diferència del primer número de 13 a 7 segons.

Finlàndia es va situar al capdavant del primer segment de la competició. Després d’ella, a la taula de resultats del relleu mixt, es localitzen França i Itàlia. Irina Starykh amb prou feines va arribar a la meta i va passar la batuta a Yurlova-Perkht. Ekaterina va entrar en cinquena carrera a 16,5 segons del líder.

Segona fase

Finlàndia va sortir per davant. Això va ser facilitat pel treball competent de la finlandesa Kaisa Makaryainen. Ella va dirigir l’escenari tot el temps. El més proper a ella va ser l’italià amb una pèrdua de 29 segons. La francesa va perdre contra el biatleta finlandès 39. Ekaterina Yurlova va actuar francament malament. Va perdre 1,10 segons davant la líder. Katya va creuar la meta en sisena posició.

passant la batuta a un membre del seu equip

Tercera etapa

De l’equip nacional rus de biatló, Dmitry Malyshko va anar a la pista. Va aconseguir reduir la diferència amb els líders finlandesos a 6 segons. Martin Fourcade va fer un excel·lent tir al revolt i es va posar al capdavant de la carrera. Va superar Finn Seppälä, que va trencar tot el partit del seu equip amb un error de tir.

Quarta etapa

França va aconseguir el primer lloc a la classificació de relleus mixtos. El van seguir Suïssa, Itàlia, Finlàndia. Loginov va agafar la batuta de Malyshko per cinquè lloc. Martin Fourcade, Destieux, Finello, Hindesalo van lluitar per les medalles. El francès va guanyar aquesta rivalitat. Va superar el finès suís per 35 segons al principi de la seva actuació.

La selecció nacional suïssa va obtenir el segon lloc a la taula de relleus mixtos. Els italians són a la tercera línia. Els representants de la Federació Russa van aconseguir pujar només a la quarta posició, a 1,17 segons dels líders.