Ressenya Del Partit PSV Eindhoven - CSKA

Vídeo: Ressenya Del Partit PSV Eindhoven - CSKA

Vídeo: PSV Eindhoven - CSKA Moscow 08/12/2015 2024, Maig

El 8 de desembre, el club de futbol de Moscou CSKA va tenir la reunió final a la fase de grups de la UEFA Champions League 2015-2016. Els rivals dels càrrecs de Leonid Slutsky van ser els futbolistes del PSV holandès Eindhoven.

Ressenya del partit PSV Eindhoven - CSKA

Abans de la sisena ronda final de la Lliga de Campions 2015-2016, els jugadors del CSKA van perdre totes les possibilitats de classificar-se per al grup. No obstant això, el tercer lloc hauria permès a "l'equip de l'exèrcit" entrar a la primavera de la temporada europea des del tercer lloc. Aquest resultat hauria permès al CSKA jugar els partits de 1/16 de la UEFA Europa League. Per aconseguir aquest resultat, era necessari derrotar el PSV.

Moscou "CSKA" abans de l'inici de la reunió tenia certs problemes amb la composició. Va perdre el partit per lesions Vasily Berezutsky (el seu lloc al centre de la defensa va ser ocupat per Aleksey Berezutsky), el lateral dret Mario Fernandez (Kirill Nababkin va sortir al flanc dret) i el jugador de teatre Roman Eremenko.

El començament de la reunió va tenir lloc amb un lleuger avantatge del PSV. Va ser a través del flanc de Nababkin que els holandesos van atacar una i altra vegada. Tot i això, això no va funcionar. Els futbolistes del CSKA no van mostrar un futbol de contraatac agut. Els barris de Slutsky a la primera part no van tenir ocasions de gol evidents.

A la meitat de la primera meitat, el partit es va igualar, però el partit es va celebrar al mateix ritme sense presses. Només a l'últim terç de la mitja part, Luc De Jung, el capità d'Eindhoven, va tenir una oportunitat real de gol. El davanter del PSV va dirigir el final del servei des del costat dret, però des de la posició més avantatjosa des de diversos metres va colpejar directament a mans d’Akinfeev. Va ser l'únic tret a la porta de l'exèrcit a la primera part. Al minut 36, Zoran Tosic va respondre amb un sol xut a la porteria del PSV. Després d’un perillós tir lliure des del flanc dret, Tosic va girar la pilota cap a l’extrem superior esquerre, però el porter del campió holandès va rescatar el seu equip.

La primera part va acabar amb un empat sense gols. Els holandesos tenien un poc per cent més d’estadístiques de possessió, amb un xut a banda i banda. L’única targeta groga la va rebre el jugador del CSKA, Pontus Wernbloom. Només les estadístiques de les cantonades estaven a favor de l '"exèrcit" (4 contra 2).

La segona part va començar al mateix ritme sense presses. El públic no va veure atacs forts fins al moment. Sobre el terreny, s’ha fet més freqüent la lluita pel poder, que va comportar violacions de les regles amb advertències posteriors. Al minut 75, el joc va esclatar. Es va imposar una penalització a la porteria dels amfitrions per una falta molt controvertida a l'àrea de Eindhoven sobre Zoran Tosic. Sergei Ignashevich es va apropar a la pilota. El defensa del CSKA va llançar amb habilitat una petxina de futbol i un porter a diferents cantonades. El CSKA es va avançar per 1-0.

Després d’haver concedit la pilota, els amfitrions es van afanyar immediatament a recuperar-se i van donar els seus fruits. Ja al minut 78, després de l’agitació a l’àrea central del CSKA, la pilota va botar al capità del PSV. Luc De Jung des de pocs metres va xocar contra les portes de l'exèrcit. El marcador va il·luminar l’empat.

Els holandesos desitjaven marcar més i la seva diligència va ser recompensada. En els darrers deu minuts de la reunió, el migcampista del PSV, Davey Propper, va aconseguir una bona rematada des de la línia de tir lliure. El migcampista va posar la pilota amb habilitat a la cantonada de la porteria d’Akinfeev.

Al final del partit, Tosic va tenir l’oportunitat de recuperar-se. Ja en el temps fixat, "CSKA" va aconseguir el dret a una falta lliure perillosa. Tot i això, el marcador al marcador no va canviar fins al xiulet final.

Així, el CSKA va perdre 1-2, cosa que va privar els jugadors de Slutsk de participar en competicions europees. Ara els futbolistes del PSV Eindhoven hauran de preparar-se per als playoffs de la Champions.