Copa Del Món De Futbol: Resultats Del Quart Dia De Joc

Vídeo: Copa Del Món De Futbol: Resultats Del Quart Dia De Joc

Vídeo: FIFA FUTSAL WORLD CUP 2021: DRAW RESULT - Group Stage | JunGSa Football 2024, Abril

El 15 de juny, al Mundial de Brasil, es van celebrar tres partits regulars de la fase de grups. Van entrar en lluita els equips dels grups E i F. En tres partits es van marcar nou gols, cosa que confirma la idea d’un inici brillant per al Mundial.

Argentina_
Argentina_

Els primers a entrar al camp de futbol el quart dia van ser les seleccions nacionals de Suïssa i l’Equador. El partit va tenir lloc a la capital del Brasil en un estadi que duia el nom del gran davanter sud-americà Garrinchi. El joc va resultar interessant i el desenllaç va arribar en els darrers segons. Els europeus van aconseguir una victòria per 2-1 en l'últim atac del partit. Cal assenyalar que aquesta és una altra victòria de gran voluntat, ja que els sud-americans van obrir el marcador en el partit.

Els francesos es van enfrontar a Hondures en el segon partit del programa. La reunió va acabar com molts esperaven. França guanya per 3 a 0 amb tots els avantatges del partit. Al partit, hi va haver una targeta vermella per al jugador hondureño, i Benzema gairebé es va convertir en l'autor del primer hat trick. Els extres van marcar un dels seus gols per al porter hondureny. Benzema es va quedar amb dos gols marcats.

El famós estadi Maracanã va acollir l’últim partit del dia. La selecció argentina va entrar en la lluita. Els oponents als bicampions del món eren debutants de Bòsnia i Hercegovina. Els argentins amb prou feines van superar el rival amb una puntuació mínima de 2-1. El final del partit va resultar nerviós, els bosnians van tenir l'oportunitat de recuperar, però no van tenir prou fins al segon gol. L'Argentina es posava al capdavant de 2-0, però va perdre la major part de la segona part, cedint als 85 minuts.