Uruguai Contra Costa Rica: La Primera Sensació Del Mundial De Brasil

Vídeo: Uruguai Contra Costa Rica: La Primera Sensació Del Mundial De Brasil

Vídeo: COSTA RICA VS URUGUAY MUNDIAL BRASIL 2014 PARTIDO COMPLETO 2024, Maig

Els partits d’un dels grups més durs de la Copa Mundial de la FIFA del Brasil van començar a Fortaleza a l’estadi Castelan el 14 de juny. Al Quartet D, els vigents campions de Sud-amèrica, els uruguaians, es van reunir amb la selecció nacional de Costa Rica.

urugvai_costa-rica

La primera meitat del partit no va diferir en moltes situacions de puntuació. Els aficionats neutrals tenien tot el dret a admetre que aquesta era una de les meitats més avorrides del torneig. Tot i això, sí que es va produir un gol a l’estadi, amb una capacitat d’uns 64.000 espectadors. Un dels millors davanters del món, el davanter uruguaià Edinson Cavani, va obrir el marcador des del punt de penal. L'Uruguai es va avançar per 1 a 0. Semblava que després del descans, els sud-americans estrenyerien el rival. Però en realitat tot va resultar diferent.

A la segona part, Costa Rica va sortir com si fos un equip diferent. Es van començar a produir interessants atacs dels representants de l’Amèrica Central i els uruguaians no van mostrar res al davant. El gol de Campbell al minut 54 va ser bastant natural. Un jugador costarricense va disparar el porter Muslera des de fora de l'àrea.

Tres minuts més tard, Duarte avança Costa Rica per 2 a 1. Aquest esdeveniment ja va suposar un xoc per a la selecció uruguaiana. Aquest últim va aconseguir fallar dues vegades en tres minuts.

Cal admetre que la selecció uruguaiana, després d’haver encaixat dos gols, no va poder crear res a la porteria rival. Per contra, 84 minuts van ser fatals per als sud-americans. El suplent Urenya marca el tercer gol després d’una brillant passada penetrant a l’àrea de penal de l’Uruguai. 3 - 1 a favor de Costa Rica.

El xiulet final de l’àrbitre va registrar la sensació principal dels tres primers dies de joc al Mundial. Els costarricenses van aconseguir guanyar per 3 a 1 a la selecció nacional uruguaiana.