Quins Equips De Futbol Jugaran A La Supercopa De La UEFA

Vídeo: Quins Equips De Futbol Jugaran A La Supercopa De La UEFA

Vídeo: PES 2018 | ESCENA ENTRADA UEFA SUPERCOPA DE EUROPA VS REAL LIFE | UEFA SUPERCUP EUROPE 2024, Maig

El 2014 serà el 39è partit de la Supercopa de la UEFA. Aquest honorable trofeu pertany fins ara al guanyador de la temporada de la Champions League 2012-2013 del Bayern de Munic procedent de Munic.

Quins equips de futbol jugaran a la Supercopa de la UEFA 2014

Després del final de la temporada de futbol europea de clubs 2013/14, va quedar clar que el Bayern de Munic no podia participar a la Supercopa de la UEFA per segon any consecutiu. Els guanyadors de la Lliga de Campions i la Lliga Europa de la temporada passada participen en el partit pel honorable trofeu de futbol. Així, el club alemany va perdre el seu lloc en el partit de la Supercopa davant el guanyador de la darrera temporada de la Lliga de Campions del Reial Madrid i de la triomfant Europa League - Sevilla

El partit de la Supercopa de la UEFA del 2014 tindrà lloc el 12 d’agost a Gal·les a l’estadi de Cardiff City amb una capacitat d’uns 27.000. El partit comptarà amb dos equips espanyols: el Reial i el Sevilla. Cal destacar que el 2014 la FIFA va escollir un estadi de Gal·les per organitzar un partit important. Anteriorment, els jocs es feien al Principat de Mònaco.

El Reial Madrid va guanyar el dret a competir pel trofeu després de guanyar la final de la Champions contra l'etern rival de l'Atlètic. El partit va acabar en només 120 minuts. En la pròrroga, el club real va aconseguir marcar tres gols a la porteria rival. El resultat final de la final és de 4-1 a favor del Reial Madrid.

El segon aspirant a la Supercopa de la UEFA va ser el "Sevilla" espanyol. Aquest equip només va guanyar una tanda de penals a la final de la Lliga Europa contra el Benfica portuguès.

És molt difícil parlar del favorit del proper partit, ja que els equips tot just comencen a preparar-se per a la temporada i alguns jugadors estan de vacances després de participar al Mundial. Tot dependrà de quin club estigui millor preparat per al partit pel trofeu honorari.