Com Va Actuar L’equip Nacional Rus D’hoquei Sobre Gel Al Campionat Mundial De

Vídeo: Com Va Actuar L’equip Nacional Rus D’hoquei Sobre Gel Al Campionat Mundial De

Vídeo: Partit històric, Vilanova 2 Barça 1 2024, Abril

El Campionat del Món d’hoquei sobre gel 2012 va tenir lloc del 4 al 20 de maig. Els jocs es van celebrar a dos països veïns: Finlàndia i Suècia, més exactament a les seves capitals: Hèlsinki i Estocolm.

Com va actuar l’equip nacional rus d’hoquei sobre gel al Campionat Mundial de 2012

Els 16 equips nacionals es van dividir en dos grups: Rappu N, que va jugar els partits de la fase preliminar sobre el gel de l'Hartwall Arena de Hèlsinki, i el Grup S (que incloïa la selecció russa), que va jugar la fase preliminar al Globe Arena a Estocolm. Segons els resultats dels partits, els següents equips van arribar als playoffs: del grup H - les seleccions nacionals del Canadà i els EUA. Finlàndia i Eslovàquia, del grup S: equips de Rússia, Suècia, República Txeca i Noruega. La selecció russa va ser l'única que va guanyar els 7 partits de la fase preliminar.

Aleshores, el nostre equip va jugar constantment partits amb la selecció de Noruega a quarts de final, havent guanyat amb una puntuació de 5: 2, i amb la selecció finlandesa a les semifinals, havent guanyat amb una puntuació de 6: 2. A l'última reunió final, havia de jugar amb la selecció nacional eslovaca, que va derrotar els canadencs a quarts de final (4: 3), i a les semifinals - els txecs (3: 1).

El partit per les medalles d’or va tenir lloc el 20 de maig al gel de l’Hartwall Arena. L'estadi es va omplir de gom a gom. L’equip nacional rus era considerat el favorit inequívoc, però els eslovacs mai no s’haurien d’haver subestimat. El fet d’haver arribat a la final, superant rivals tan formidables com els canadencs i els txecs, va dir molt.

I els eslovacs van demostrar immediatament que estan molt decidits. Ja al segon minut del primer període, van obrir un compte. El capità del seu equip nacional Z. Haro va agafar per sorpresa al nostre porter amb un llançament potent des de la línia blava. Aquest inici podria haver desanimat qualsevol persona, però, per al crèdit dels nostres jugadors, no es van confondre, van aprofitar la iniciativa i van començar a crear moments perillosos a la porta de l’equip eslovac. Al minut 10, Datsyuk va fer una passada de llarga distància a Ovechkin, va irrompre a la zona i va fer una passada des de la banda esquerra cap a Semin, que va llançar el disc a la porteria del porter Laco. La segona part del període es va celebrar en atacs de doble tall, els equips van marxar al descans amb el mateix marcador 1: 1.

Al minut 6 del segon període, els nostres jugadors d’hoquei van marcar el segon gol, Perezhogin. I al minut 14 el marcador es va convertir en 3: 1, quan Tereshchenko i Shirokov van implementar amb habilitat una sortida de dos a un. Al cap de dos minuts, el disc va tornar a volar a la porta de Laco després d’un llançament de Semin, que va sortir un contra un amb el porter eslovac.

Els nostres jugadors d'hoquei "van agafar coratge" i, tot i que els eslovacs van resistir tossudament, contraatacant, el resultat del partit ja era clar. En el tercer període, la selecció russa va marcar dos gols més per als eslovacs, en encaixar un en resposta quan jugava en minoria. El resultat final és de 6: 2 al nostre favor. Va ser una victòria molt bonica i merescuda! Tots els comentaristes esportius van assenyalar per unanimitat l’alt nivell del nostre equip, que no va deixar cap oponent al rival.