1/8 Finals Del Mundial 2014: Com Va Ser El Partit Alemanya - Algèria?

Vídeo: 1/8 Finals Del Mundial 2014: Com Va Ser El Partit Alemanya - Algèria?

Vídeo: World Cup 2014 closing ceremony {720P} 2024, Març

El sisè partit de la 1/8 de final de la Copa Mundial de la FIFA va tenir lloc el 30 de juny a la ciutat de Porto Alegre. Més de 40.000 aficionats a la graderia van ser testimonis de la trobada entre Alemanya i Algèria.

1/8 finals del Mundial 2014: com va ser el partit Alemanya - Algèria?

L’equip alemany es va considerar el favorit d’aquesta parella, però els alemanys van passar tota la primera meitat clarament sense estar al seu nivell. El ritme del partit va ser alt, i els futbolistes africans van intentar no ser inferiors als jugadors alemanys ni pel que fa a l’organització del joc, ni per habilitat, ni per atacs forts. Cal admetre que els algerians de la primera meitat de la reunió, especialment al començament del partit, van atacar una mica més aguts. Va cridar l’atenció que el porter alemany Neuer estigués molt nerviós. Va cometre diversos errors injustificats.

Els alemanys van poder crear un moment realment perillós al final de la mitja part. Kros va disparar perillosament des de fora de l'àrea, però el porter va rescatar Algèria, però Götze va poder marcar el primer gol del partit en acabar. Però això tampoc no va passar, ja que Mboli va tornar a salvar el seu gol.

La primera part va acabar amb un empat sense gols. Al mateix temps, l'equip algerià semblava molt sòlid, intentant no ser inferior als alemanys en res.

A la segona meitat de la reunió, Alemanya va afegir. Van començar a aparèixer moments perillosos a les portes dels africans. Müller, Lam, Schweinsteiger van tenir ocasions notables. Tanmateix, Mboli va agafar coratge i va fer moltes grans aturades. En primera línia, els futbolistes africans van fer poc: a la segona meitat l'avantatge d'Alemanya va ser important. Però el marcador al marcador no va canviar fins al final del temps regular (0 - 0).

En la pròrroga, els alemanys van continuar pressionant la porteria rival. El que no van poder fer els quarts de Lev en 90 minuts, ja ho van emetre en el minut 92. El davanter Schürrle va convertir la porteria en una porteria. Alemanya va liderar l’1 - 0.

Després de la pilota concedida, els jugadors algerians ja no van tenir l'oportunitat de recuperar-se, ja que els alemanys van continuar amb l'atac. Com a resultat, al minut 119, Ozil va marcar el segon gol, cosa que va permetre eliminar totes les preguntes sobre el guanyador de la trobada.

Tot i això, els jugadors d’Algèria no van sortir del camp sense gol. Ja en el temps condensat de la pròrroga, Abdelmumen Jabu va recuperar un gol, però això no va ser suficient per als africans.

El resultat final de la trobada és de 2-1 a favor d'Alemanya. Els francesos ja esperen els alemanys a quarts de final i els jugadors d’Algèria abandonen el campionat del món de futbol amb un orgull pel seu país.