1/8 Finals De La Copa Del Món 2014: Costa Rica - Grècia

Vídeo: 1/8 Finals De La Copa Del Món 2014: Costa Rica - Grècia

Vídeo: Italy 0 x 1 Costa Rica ● 2014 World Cup Extended Goals & Highlights HD 2024, Maig

El 29 de juny, a la ciutat brasilera de Recife, va tenir lloc el quart partit de la 1/8 de final del campionat mundial de futbol al Brasil. Els equips de Costa Rica i Grècia es van reunir, cosa que va donar un pas sensacional a la decisiva etapa del torneig.

1/8 finals de la Copa del Món 2014: Costa Rica - Grècia

La parella Costa Rica - Grècia va ser considerada la més feble entre la resta d’equips dels playoffs. El joc entre aquests equips en va ser una clara confirmació.

La primera part va ser avorrida. Els costarricencs van intentar jugar el primer número i els grecs van fer contraatacs, però pràcticament no hi va haver ocasions de gol. La pilota es movia lentament, els espectadors podien veure la lluita al centre del camp, els equips poques vegades molestaven els porters.

Entre els moments memorables de la primera meitat de la trobada, es pot destacar el perillós atac dels grecs, quan el jugador europeu a prop no va poder encertar la porteria rival. El porter de Costa Rica, Navas, va sortir al rescat.

La primera part va acabar amb un empat sense gols.

Al començament de la segona meitat de la reunió, els costarricencs van obrir un compte. Al minut 52, Brian Ruiz ha colpejat a la cantonada inferior de la porteria europea amb el cop més precís. Costa Rica va liderar l'1 a 0. Després d'aquest moment, els grecs van començar a pressionar activament, intentant escalar la situació a les portes dels centreamericans. Tot i això, no va funcionar, hi va haver poques possibilitats. Però la fortuna esportiva encara es va tornar a enfrontar als grecs.

Ja en el temps condensat, Papastatopoulos va jugar molt bé en acabar els moviments i va igualar el marcador. Els grecs van aconseguir un empat en el temps reglamentari. A més, els europeus van tenir un altre moment per encertar la porteria dels costarricencs en el temps regular del partit. Però el porter Navas salva el seu equip després de colpejar un jugador grec sota el travesser.

A la pròrroga, els espectadors no van veure els gols, però hem d’admetre que els grecs estaven més a prop de la porteria. Ja al minut 121 de la trobada, Mitroglu va perdre una oportunitat real de marcar. El jugador grec va disparar des de prop a la porteria, però va errar la porteria.

El partit va acabar amb un empat, per tant, per segona vegada al torneig, el destí d’arribar a la següent etapa es va decidir en una tanda de penals.

La sort va somriure a Costa Rica. Els cinc jugadors van convertir els seus tirs, cosa que va fer que els centreamericans guanyessin en penals per 5 a 3. Costa Rica jugarà els Països Baixos a quarts de final i Grècia marxarà a casa.