Campionat D’Europa Sense Campions De Sotxi

Vídeo: Campionat D’Europa Sense Campions De Sotxi

Vídeo: 2021-11-30 - Champions League and Night Europa League Cyber Cup Stream 1 2024, Abril
Campionat d’Europa sense campions de Sotxi

El 26 de gener de 2015 comença el Campionat Europeu de Patinatge Artístic a la ciutat més bonica d’Escandinàvia: Estocolm. Cada país té dret a representar tres concursants de totes les categories: individual masculí i femení, patinatge en parella i ball de gel. Però probablement aquesta oportunitat només la faran servir Rússia, els Estats Units i la Xina. Rússia és tradicionalment forta en totes les categories i només lluitarà per tots els premis.

image
image

Tot i això, els aficionats al patinatge artístic a Rússia quedaran una mica decebuts. Favorits dels Jocs Olímpics de Sotxi 2014: Adelina Sotnikova i Yulia Lipnitskaya no participaran a la competició.

Adelina Sotnikova va rebre una lesió a la cama i fins i tot es va veure obligada a muntar en un repartiment. A causa del que ella no va participar en el campionat rus, i ell va ser una competició de classificació per al campionat europeu. Tot i això, es va decidir prendre el jove atleta com a participant de reserva.

image
image

Yulia Lipnitskaya va participar al campionat rus, però la sort, aquesta vegada, no va estar al seu costat i només va obtenir el novè lloc, cosa que no li va permetre participar a la competició d’Estocolm. La Julia encara és una atleta molt jove, de manera que li falta una mica d’estabilitat en les seves actuacions.

image
image

Tot i això, ja ha guanyat milions de fans a Rússia i a l’estranger, que quedaran molt decebuts per la seva absència. Però només podem arrelar per a altres patinadors amb el mateix talent que defensaran l’honor del nostre país.