El Club De Futbol Més Premiat D’Espanya

Vídeo: El Club De Futbol Més Premiat D’Espanya

Vídeo: Himne del F.C Barcelona (Lletra) - Himno de F.C Barcelona (Letra) 2024, Maig

Actualment, el Campionat d’Espanya de futbol és reconegut com un dels més interessants gràcies a la presència als clubs espanyols de les estrelles més eminents del món. Diversos dels clubs més forts del món juguen a la màxima divisió de futbol espanyola, però històricament només un és reconegut com l’equip de futbol més titulat d’Espanya.

El club de futbol més premiat d’Espanya

Segons la FIFA, el famós equip madrileny "Real" va ser reconegut com el millor club de futbol del segle XX. Aquest equip en concret és el més titulat d’Europa. Per tant, és bastant lògic reconèixer el "cremós" com el millor equip d'Espanya.

Imatge
Imatge

Des de fa més d’un segle d’existència, el Reial Madrid ha guanyat molts trofeus tant a l’àmbit domèstic com europeu. A la màxima divisió espanyola (La Liga), el Reial Madrid ha guanyat més de trenta victòries (32). Aquest és el millor resultat entre els equips espanyols. En comparació: el Barcelona ha guanyat el campionat només 23 vegades.

El Reial Madrid guanya dinou guanyadors de la Copa d’Espanya i Galacticos ha guanyat la Supercopa del seu país nou vegades més.

Entre tots els clubs de futbol europeus, ningú ha guanyat el trofeu de la Champions League (Lliga) més que aquest equip espanyol. El Reial Madrid ha guanyat deu vegades el prestigiós torneig. El principal perseguidor de Madrid per aquest indicador és el "Milan" italià amb set victòries a la competició esmentada.

El Reial Madrid ha guanyat dues vegades a la segona Copa d'Europa més important: la Copa de la UEFA. Es registra el mateix nombre de victòries per a la "crema" a la Supercopa de la UEFA i a la Copa Intercontinental. Una vegada (el 2014) el Reial Madrid va guanyar la Copa del Món de Clubs.

A principis de 2016, el Reial Madrid va aconseguir 77 victòries de prestigi en l'àmbit nacional i en tornejos europeus. Madrid ha guanyat un nombre tan impressionant de títols en 113 anys. Els seguidors de l'equip més titulat d'Espanya esperen que el nombre de trofeus del Reial Madrid continuï augmentant en el futur.