Quin Equip Va Guanyar La Stanley Cup

Vídeo: Quin Equip Va Guanyar La Stanley Cup

Vídeo: Игра 1 Финал Кубка Стэнли 1983 года Islanders в Oilers Билли Смит Post Game Interview CBC 2024, Maig

Guanyar la Stanley Cup és l’assoliment més prestigiós d’un equip d’hoquei en un torneig de la NHL. Al llarg de l’any, els equips competeixen per obtenir la millor posició a la classificació, els millors clubs passen als playoffs, on es determina el guanyador de la lliga d’hoquei més prestigiosa del món.

Quin equip va guanyar la Stanley Cup 2014

El 2014, l’equip de Los Angeles Kings va guanyar el prestigiós premi. Cal destacar que aquest trofeu va estar a disposició dels monarques de Los Angeles només per segona vegada en la història del club. Tot i això, cal assenyalar que per primera vegada els "reis" van guanyar la Stanley Cup fa només uns anys, el 2012.

Per obtenir la Copa Stanley, els jugadors d’hoquei van necessitar un temps relativament petit a la part final del torneig. Recordem que a cada etapa dels playoffs, l’equip ha de derrotar l’adversari quatre vegades, és a dir, la ratxa més llarga és de set combats, però els Los Angeles Kings van derrotar als New York Rangers a la final del torneig en només cinc partits, perdent només una vegada rivals. El resultat final de la sèrie final de la Copa Stanley és de 4 a 1 a favor dels "reis".

En l'últim cinquè partit, els "reis" van rebre als "rangers" al gel. No obstant això, l'avantatge de la casa no es va veure afectat significativament. El partit va ser molt tossut i el desenllaç va arribar a la segona pròrroga.

El resultat el va determinar Alec Martinez, que va aconseguir molestar el porter dels Rangers només en la segona pròrroga. El marcador va ser obert pels "reis", en el segon període els "Rangers" es van posar al capdavant amb un parell de gols i, en el tercer període, els jugadors de Los Angeles van aconseguir transferir la lluita a la pròrroga. Els gols van ser marcats per Justin Williams, Marian Gaborik i Alec Martinez al Kings. Chris Crider i Brian Boyle van marcar contra els Rangers.

L’equip guanyador inclou un jugador d’hoquei rus. El defensa Vyacheslav Voinov va guanyar la Stanley Cup per segona vegada en la seva carrera.