Qui Es Va Convertir En El Guanyador De L’hoquei MFM-2015

Vídeo: Qui Es Va Convertir En El Guanyador De L’hoquei MFM-2015

Vídeo: Què és l'hoquei subaquàtic? 2024, Abril

La nit del 6 de gener, hora de Moscou, es va celebrar a Toronto el principal partit de l'any per a jugadors d'hoquei menors de 20 anys. La reunió final del Mundial va reunir les seleccions juvenils de Rússia i Canadà.

Qui es va convertir en el guanyador de l’hoquei MFM-2015

El primer període del partit final va començar depriment per a l'equip rus. A menys de tres minuts de partit, els canadencs van molestar dues vegades el nostre porter. Decler (23è segon) i Paul es van distingir (el temps va ser 2:32 al marcador). Després de marcar els gols, els canadencs no van afeblir l'atac a les portes dels jugadors d'hoquei russos, però els jugadors d'ultramar no van aconseguir distingir-se en el primer període. La selecció russa, al contrari, va poder jugar un gol al minut 10. El defensor Yudin es va distingir.

Al segon període, els russos van començar molt activament, però al minut 26, Mac David va aprofitar l’error dels nostres jugadors al torn i, saltant d’un a un, va enviar el tercer disc a la porteria de la selecció russa. Llavors, els canadencs van poder anotar dos cops més, aconseguint la puntuació a l’aclaparadora: 5: 1. Domi (minut 28) i Reinhart (minut 33) es van distingir. Després d'aquest gran avanç de la selecció nacional canadenca, els russos van mostrar un autèntic caràcter de lluita, pel qual els pupil·les de Valery Bragin haurien d'estar profundament agraïts. Al final del període, els nostres jugadors d’hoquei van tornar al partit marcant tres gols. Els gols els van marcar Barbashev, Tolchinsky i Goldobin. El segon i el tercer gol de la selecció russa es van separar només 32 segons (això va passar al minut 35 del partit). Ja al minut 38 de la trobada, els jugadors d’hoquei russos van reduir la diferència al mínim. El segon segment del partit va acabar amb un marcador de 5: 4 a favor de la selecció nacional canadenca.

Al tercer període, els russos es van afanyar a recuperar-se, però la força ja no era suficient. La trobada va acabar amb l'avantatge dels amfitrions de la Copa del Món, que va permetre a l'equip juvenil Canadà convertir-se en el guanyador de la MFM 2015.

L'actuació final de la selecció russa es pot qualificar d'èxit. Tot i la derrota a la final, la selecció russa va demostrar habilitat i caràcter. La definició més adequada del rendiment de la selecció nacional de Valery Bragin es pot anomenar les paraules del destacat jugador d’hoquei del nostre temps Pavel Datsyuk, que va comentar el final del MFM 2015: “Estem orgullosos del nostre equip juvenil d’hoquei! !!”.