Com Va Jugar La Selecció Russa A La Channel One Cup

Vídeo: Com Va Jugar La Selecció Russa A La Channel One Cup

Vídeo: Russia vs Canada | 2017 Channel One Cup | Full Game 2024, Abril

La Copa Channel One es celebra anualment a Rússia des de fa molt de temps. Aquesta competició és la segona etapa de la gira europea d’hoquei, en què tradicionalment participen quatre equips europeus líders: Suècia, Rússia, Finlàndia i la República Txeca.

Com va jugar la selecció russa a la Channel One Cup 2015

La gira per l’hoquei a l’Euro és una competició oficial, però l’actitud dels aficionats a aquest esport davant d’aquest esdeveniment no és tan greu com, per exemple, davant el Campionat del Món i, encara més, amb els Jocs Olímpics. Els experts en hoquei creuen que la gira per l’Euro (incloent la Copa One Channel) és un partit d’exhibició per veure candidats al primer equip al Campionat del Món. Tot i això, és habitual que els nostres jugadors d’hoquei guanyin l’etapa russa, perquè és un negoci molt decent complaure als aficionats russos.

El 2015 es va celebrar la Copa One Channel a Moscou del 17 al 20 de desembre. El partit inaugural del torneig va tenir lloc al nou "Arena of Legends", que pot acollir poc més de dotze mil espectadors. En el primer partit, es van reunir equips de Rússia i Suècia. Els barris d'Oleg Znark no poden afegir aquesta reunió al seu actiu, ja que els escandinaus van superar amb seguretat als russos amb un marcador de 4 - 1. Tot i que l'equip rus va obrir el marcador al partit, la victòria dels amfitrions no es va registrar. Val la pena assenyalar l’esvaït joc general dels jugadors d’hoquei russos amb molts errors.

En la segona reunió del torneig, la selecció russa es va rehabilitar, superant a la selecció finlandesa amb un esclatant resultat de 8 - 1. Les càrregues d'Oleg Znark van jugar aquest joc de forma agressiva i van recollir-se des dels primers minuts, com a resultat de les quals, després de 12 minuts, quatre gols van ser a la porteria de Suomi. Llavors els russos van continuar les seves fructíferes accions i van acabar amb la reunió.

En l'últim partit del torneig, la selecció russa va haver de vèncer la República Txeca principalment per aconseguir el primer lloc a la Copa Channel One 2015. No obstant això, això no va passar. Els russos van perdre 2 - 4, tot i que van liderar en el transcurs del segon període 2 - 1. Els txecs encara van aconseguir aprofitar la iniciativa en els segons vint minuts i anotar tres vegades. Al tercer període, els jugadors d’hoquei russos van tenir possibilitats de recuperar i fins i tot guanyar, però el porter de la selecció txeca Dominik Furch es va mostrar digne.

Com a resultat, de tres partits a la Copa Channel One del 2015, la selecció russa només va obtenir una victòria sobre els jugadors d’hoquei finlandesos, mentre que les seleccions nacionals de Suècia i la República Txeca van resultar ser més fortes. Com a resultat: l’equip rus no va obtenir el primer lloc al torneig i no es pot considerar que totes les altres posicions del torneig siguin dignes.