Com Va Acabar La Final De La Copa Stanley

Vídeo: Com Va Acabar La Final De La Copa Stanley

Vídeo: ESTO OCURRIO LOS LOBOS SORPRENDEN EN ESTA PRIMERA FINAL!!😳 COPA DONATO S3🏆 *FINAL* FECHA DE INFARTO 2024, Abril

La final de la Copa Stanley és una sèrie d'empats de la temporada de la Lliga Nacional d'Hoquei, després dels quals es determina el guanyador de l'anhelat trofeu. Dos equips campions van lluitar l'un contra l'altre: els New Jersey Devils i els Los Angeles Kings.

Com va acabar la final de la Copa Stanley

En el primer partit dels playoffs de la Stanley Cup a Newark, els Kings de Los Angeles van vèncer els seus rivals per 1-2. Al principi de la reunió, en el primer període, Colin Fraser va enviar el disc a les portes de l'equip de Nova Jersey. Al segon període, Anton Volchenkov va igualar el marcador. El tercer període va passar sense canvis, però a la pròrroga, Los Angeles es va posar al capdavant.

El segon partit també va acabar a favor dels Kings de Los Angeles. Amb el mateix marcador 1: 2, els jugadors de Nova Jersey van cedir el seu gol. El primer disc va entrar a la porteria dels diables del defensa rival Drew Doughty. Al començament del tercer període, Nova Jersey es va retirar. El resultat final es va establir en la pròrroga a favor de Los Angeles per Jeff Carter.

El tercer partit de la final de la Stanley Cup es va celebrar a Los Angeles. L'equip del mateix nom va derrotar als seus rivals amb una puntuació de 4: 0, augmentant així el seu avantatge en punts de la sèrie: 3: 0 a favor de Los Angeles Kings.

Només al quart partit, Nova Jersey va aconseguir començar a recuperar. El 6 de juny, l'equip va aconseguir un punt de la sèrie en guanyar 1: 3 a Los Angeles. Curiosament, tots els gols es van marcar al tercer període. Patrick Eliash, Ilya Kovalchuk i Henrik es van distingir. Drew Doughty va intentar igualar el marcador, encertant la porteria rival amb l’únic disc.

El següent partit, "New Jersey", va confirmar la seva intenció de lluitar per la Copa Stanley. Los Angeles va tornar a derrotar, aquesta vegada per 2-1. El partit es va jugar a Newark i va ser la primera derrota fora de casa dels Kings de Los Angeles.

El partit decisiu i final dels playoffs finals de la Copa Stanley va tenir lloc l'11 de juny de 2012 a Los Angeles. Enutjats per les derrotes anteriors, els Kings de Los Angeles van afrontar dos gols de Jeff Carter i dos de Trevor Lewis. Adam Henrik, dels New Jersey Devils, no es va rendir i va marcar el gol amb un gol. Però això només va enfurismar encara més Los Angeles: Dustin Brown i Mathieu Green van establir el resultat final 6: 1. La final de la Copa Stanley va acabar amb la victòria de Los Angeles en la sèrie 4-2.