Vídeo: Quines Victòries I Decepcions Van Provocar Els Jocs Olímpics Del A La Selecció Russa

Vídeo: Jocs Olímpics 2024, Maig

El 12 d’agost van finalitzar els XXX Jocs Olímpics, que van mostrar moltes coses interessants, van obrir nous campions i van delectar el públic amb un magnífic espectacle en honor a la inauguració i la clausura d’aquest esdeveniment esportiu. Per a cada equip, els Jocs Olímpics s’han convertit en especial a la seva manera. També va aportar victòries i decepcions a la selecció russa.

Quines victòries i decepcions van provocar els Jocs Olímpics de 2012 a la selecció nacional russa

La participació d’atletes russos als Jocs Olímpics va portar moltes sorpreses tant a ells com als seus seguidors. La majoria de les victòries i derrotes van ser inesperades per a les dues parts. I, tot i el quart lloc a la taula final de jocs, els russos van tenir un bon rendiment, portant 24 medalles d’or, 26 de plata i 32 de bronze.

Les primeres medalles d'or del nostre país, que l'equip de judo va portar al tresor, es van convertir en una victòria sorprenent. El primer or el va guanyar Arsen Galstyan de Krasnodar, que va vèncer el japonès Hiroaki Hiraoku a la final en només 40 segons. La segona medalla d’or la va guanyar Mansur Isaev i la tercera, Tagir Khaibulaev.

La victòria de l'equip masculí de voleibol, que va guanyar l'or en la lluita contra l'equip brasiler, també va ser recordada per a tothom. Això és especialment agradable, ja que la darrera vegada que l'equip nacional de l'URSS va guanyar aquesta competició va ser el 1980.

Menys inesperades, però no menys agradables, van ser les medalles d’or dels nostres atletes de natació sincronitzada, individual (Evgenia Kanaeva) i carrera de 20 km caminant - Elena Lashmanova va acabar en aquesta competició amb un resultat rècord: 1: 25,02. Però la medalla d'or en llançament de martells Tatyana Lysenko es va sorprendre del rècord establert des del primer llançament. El seu assoliment és de 78, 18 metres.

I la medalla de bronze aconseguida pels jugadors de bàsquet russos va ser especialment agradable. Després de vèncer la selecció argentina en el partit pel tercer lloc, van pujar al podi per primera vegada en la història dels Jocs Olímpics.

Els nostres atletes no van tenir èxit en el tir i l’esgrima, on gairebé sempre guanyaven premis abans. L’equip femení de voleibol tampoc no va complir les expectatives, el límit dels quals eren els quarts de final i el partit amb la selecció nacional brasilera.

Una situació similar va passar amb l’equip femení d’handbol, que va guanyar l’or als Jocs Olímpics de Pequín. També només va arribar a quarts de final. Els lluitadors lliures no estaven satisfets amb el joc. I, per descomptat, la principal decepció va ser la medalla de bronze de la reina de l’aire Elena Isinbayeva.