Qui Lidera El Campionat De Futbol Rus

Vídeo: Qui Lidera El Campionat De Futbol Rus

Vídeo: 10 САМЫХ СИЛЬНЫХ УДАРОВ В ИСТОРИИ ФУТБОЛА 2024, Maig

La Premier League del campionat de futbol rus inclou 16 equips, que a la primavera la part del torneig d’aquest any es divideix en dos vuitens. En els jocs dels clubs, el primer d’ells el determinarà el campió, dos guanyadors del premi, així com cinc participants russos en tornejos de copa d’Europa. El segon vuit identificarà dos equips que abandonaran la primera divisió i enviaran dos participants més a partits de transició amb equips de la primera lliga.

Qui lidera el campionat de futbol rus

Aquest campionat rus es desenvolupa per segon any i inclou quatre voltes en lloc de les dues habituals. Aquest esquema s’associa amb la transició a un nou sistema, segons el qual el torneig començarà ara a l’estiu i acabarà a la primavera de l’any vinent. Només queda una ronda fins al final de l’última volta, però l’actual líder i guanyador de tot el campionat ja és conegut. Es tracta de Zenit de Sant Petersburg: no va ser a la primera línia en només una de les quatre voltes. Avui el lideratge sobre el segon equip, el CSKA de Moscou, és de vuit punts. Zenit va perdre només 4 partits de 43 i va marcar molt (14 gols) més que qualsevol altre equip del campionat.

El club de Sant Petersburg va garantir el títol de campió quatre rondes abans d’acabar el torneig. Aquell dia, el Zenit, en presència de vint mil aficionats, va derrotar el Dynamo Moscow al seu estadi natal, Petrovsky, tot i que tenia gairebé la meitat del partit amb un jugador menys. Els aficionats, per excés de sentiments, van trencar el cordó policial reforçat i van començar amb glòria la celebració del campionat, desmuntant la porteria del futbol com a record.

El líder del campionat rus rebrà medalles d'or per tercera vegada en els darrers cinc anys, incloses les dues últimes temporades. El club també té dues copes nacionals (1999 i 2010) i una Supercopa (2008), una Premier League Cup (2003), a més de la Copa i la Supercopa de la UEFA de la temporada 2007/2008.

Durant els darrers dos anys, l’equip ha estat dirigit per l’entrenador italià Luciano Spalletti, set jugadors formen part de la selecció russa actual i, entre els jugadors estrangers de l’equip, és difícil trobar aquells que no juguen a les seleccions nacionals de els seus països. Per descomptat, parlant del líder del campionat actual, no es pot deixar d’esmentar el patrocinador principal, que va assegurar la formació i recolza el desenvolupament d’un equip tan meravellós: es tracta d’un gegant no només en rus, sinó també a escala mundial., OJSC Gazprom.