Bèlgica - Algèria: Com Van Començar Els Rivals De Rússia Al Mundial

Vídeo: Bèlgica - Algèria: Com Van Començar Els Rivals De Rússia Al Mundial

Vídeo: PRESENTACION DEL GRUPO COPA DEL MUNDO RUSSIA 2018 2024, Maig

El 17 de juny, al Mundial de Brasil, començaran els partits del grup H, en què jugarà la selecció russa. Els primers a entrar al camp de l’estadi de Belo Horizonte van ser les seleccions nacionals de Bèlgica i Algèria.

Belgia - Algir_

A l’estadi de Mineirao, uns 65.000 espectadors van veure un partit molt interessant i emocionant. La selecció belga abans del començament del torneig era un "cavall fosc", un equip del qual es pot esperar molt. Això no és casualitat, ja que els belgues compten amb una notable generació de jugadors que juguen als millors clubs d’Itàlia, Anglaterra i altres campionats europeus.

La primera part va estar dominada pels europeus, però aquests últims no van aconseguir crear ocasions súper perilloses a les portes d'Algèria. Els africans no només van poder defensar la seva porteria, sinó també marcar la pilota. Feguli va convertir un penal al minut 25. Algèria es va posar al capdavant i nombrosos africans a l’estadi i davant de les pantalles de televisió van començar a alegrar-se. La primera part va acabar així, amb un mínim avantatge per a Algèria.

A la segona meitat de la trobada, la selecció belga va millorar significativament, mostrant la seva superioritat a la classe. Mark Wilmots va fer els tres substituts, que estaven destinats a jugar un paper decisiu. La segona meitat de la meitat ha estat en atacs forts i de gran qualitat dels europeus i, al minut 70, el jugador del Manchester United i de l’equip belga Fellaini ha enviat la pilota a la porteria després d’un servei brillant a l’àrea de penal. El de ronda va colpejar el travesser i va creuar la línia. L’objectiu va resultar molt bonic.

Després de marcar el gol, els belgues van augmentar encara més el seu ritme. Només 10 minuts després, en un contraatac exemplar en diverses passades, els belgues van lliurar la pilota al jugador del Nàpols Dries Mertens, que va disparar irresistiblement a porteria. El jugador substitut torna a marcar. 2 - 1 van ser dirigits pels europeus.

Al final del partit, Bèlgica podria haver anotat més, però el marcador al marcador no ha canviat. Els europeus van ser capaços de capgirar el partit al seu favor, confirmant la tendència del Mundial que un gol marcat encara no resol res. Una altra victòria amb molta voluntat al campionat, i Bèlgica guanya els primers tres punts del grup H, i la selecció algeriana s’ha mostrat com un rival molt intransigent, amb el qual és difícil jugar per als mestres reconeguts.