Rússia - Corea Del Sud: El Que El Públic Va Veure A Cuiabá

Vídeo: Rússia - Corea Del Sud: El Que El Públic Va Veure A Cuiabá

Vídeo: ULTIMA HORA : ADVERTENCIA Militar de RUSIA a la OTAN de no cruzar la Línea Roja en UCRANIA 2024, Maig

Per a molts aficionats al futbol rus, la Copa del Món va començar realment només el 17 de juny, quan la selecció russa va entrar al camp de la ciutat brasilera de Cuiaba per jugar el seu primer partit contra Corea del Sud. Va ser l'últim partit de la primera ronda a N.

Rossiya - Koreya_

Per als aficionats al futbol rus, el joc va resultar molt nerviós i tens, i els aficionats neutrals estaven francament avorrits a la graderia. El partit va començar molt lentament. Potser la calor que regnava a la pista va impedir als jugadors mostrar tot el seu potencial d’atac. Tot i això, no es pot culpar de tot el temps.

Després dels primers partits de tots els grups de la Copa del Món, es pot concloure que els equips es divideixen en molt hàbils, capaços i febles. Per a un espectador neutral és difícil dir quin grup classifica Rússia i Corea del Sud. Val a dir, però, que els espectadors de les grades i de les televisions esperaven més. El joc no va ser una autèntica festa i celebració del futbol. Es va fer un treball estricte al camp, els jugadors van donar tota la seva força, però els dos equips no van aconseguir crear a la primera part. Tirs rars de llarga distància, els encreuaments del conjunt no van portar el resultat desitjat ni a l’un ni a l’altre. Com a resultat, al final es van cremar zeros tristos al marcador.

Després del descans, el ritme no va augmentar. El primer cop perillós a la porteria el van fer els russos. El porter sud-coreà va parar la pilota després de ser expulsat des de fora de l'àrea. Els coreans van respondre en espècie. Igor Akinfeev va lluitar per colpejar les pilotes després de poderosos atacs de llarg abast. Semblaria que res no presagiava els problemes de la selecció russa, però al minut 68 Lee Kyung Ho llança un altre cop de llarga distància i el porter de la selecció russa comet un error monstruós. La pilota surt de les mans d’Akinfeev i creua amb traïció la línia de gol. Els coreans es van endur l’1 - 0.

La selecció russa es va tornar més activa després del gol encaixat. Els russos van començar a atacar amb moltes ganes. És possible que les substitucions al cap de 60 minuts tinguessin un paper important en el partit. Dzagoev i Kerzhakov van aparèixer al camp. Van ser ells els que van haver d’assumir la càrrega del lideratge en els impulsos d’atac de l’equip rus. Afortunadament, les substitucions van funcionar.

Als 74 minuts, Kerzhakov compara el marcador després de colpejar Dzagoev i el bullici del porter. 1 - 1 - Els fans russos se senten millor. Només després d'això, el públic va veure el desig real dels russos de tirar endavant. Tot i això, no van aconseguir marcar un altre gol. Cal admetre que els atacs dels russos no tenien intel·ligència, creativitat i habilitat.

El resultat final de la trobada - 1 - 1. Aquest sorteig es va convertir en el tercer del torneig. Rússia i Corea del Sud guanyen un punt cadascun i empaten a la 2a i 3a posició del grup H, aconseguint el lideratge de la selecció belga.