Copa Del Món De Futbol: Els Resultats De La Vuitena Jornada

Vídeo: Copa Del Món De Futbol: Els Resultats De La Vuitena Jornada

Vídeo: SORTEO MUNDIAL DE CLUBES 2021 - TODO SOBRE EL ÚLTIMO MUNDIALITO CON SABOR A REVANCHAS 2024, Maig

La trobada més esperada del vuitè dia de partit al Mundial de Brasil va ser el partit entre les seleccions nacionals de l’Uruguai i Anglaterra. A més d’aquests destacats equips, les seleccions nacionals de Colòmbia, Costa d’Ivori, Japó i Grècia van entrar als camps de l’estadi al Brasil el 19 de juny.

Copa del Món 2014 de futbol: els resultats de la vuitena jornada

El primer partit del dia va tenir lloc a la capital del Brasil. Els líders del grup C, les seleccions nacionals de Colòmbia i Costa d'Ivori, van participar en el partit. La primera part va ser sense gols. Hi va haver tensió a l’arena que portava el nom del gran davanter Garrinchi. La impressió era que els jugadors tenien pes als peus: el desenvolupament dels esdeveniments no tenia pressa. La segona part va delectar l’espectador amb gols. En primer lloc, els colombians van marcar dos gols, després dels quals els espectadors sud-americans es van calmar i van esperar un final senzill de la trobada. Tot i això, Gervinho va aconseguir recuperar un gol. En els 15 minuts restants, els jugadors africans van intentar anotar més, però això no va passar. La selecció nacional colombiana va sumar tres punts més i va liderar en solitari el quartet C del campionat del món.

La trobada entre Uruguai i Anglaterra va ser la peça central dels partits del 19 de juny. Tots dos equips van perdre els seus partits inicials al torneig, de manera que el partit de la segona ronda del grup D va tenir una gran importància. L'heroi de la trobada va ser Luis Suárez, que va marcar dos gols contra els avantpassats del futbol. L’antiheroi és Wayne Rooney, que, tot i que va marcar un gol, va fallar dues grans ocasions més per captar el gol sud-americà. Al principi, els uruguaians es van posar al capdavant, però després Anglaterra va lluitar per recuperar. No obstant això, en els deu minuts finals, Suárez va marcar un doblet i va portar la victòria final a l'Uruguai amb un marcador de 2 - 1. Ara els sud-americans s'han posat al dia amb les seleccions nacionals d'Itàlia i Costa Rica, però aquestes últimes tenen un partit entre si en reserva. La situació del grup D és encara més confusa.

L’últim partit del dia va ser el partit a Natal, entre Japó i Grècia. Aquest partit es va convertir en el més avorrit del vuitè dia de partit. El resultat final 0 - 0 reflecteix el contingut principal de la reunió. No hi va haver molts moments perillosos, però els japonesos encara estaven més a prop de la victòria. Aquests equips representen el grup C a la Copa del Món. Ara, després de dues rondes, la taula d’aquest quartet està encapçalada pels colombians amb sis punts, els ivorians tenen tres punts i els japonesos i els grecs tenen un punt cadascun. Els equips hauran de jugar un partit més al grup.