Com és El Torneig De Wimbledon

Vídeo: Com és El Torneig De Wimbledon

Vídeo: Maria Sharapova vs Serena Williams: Wimbledon final 2004 (Extended Highlights) 2024, Abril

L’èxit tradicional estiuenc de la temporada de tennis s’està jugant amb raquetes els tennistes més forts del món aquests dies a Londres: a l’Open d’Anglaterra del 2012, té lloc la quarta prova de competició en individual masculí i femení. Es tracta del 126è torneig de Wimbledon, l’únic dels quatre esdeveniments de Grand Slam que es faran a les pistes de gespa.

Com és el torneig de Wimbledon

Aquest any, una de les tradicions del torneig, establerta per la naturalesa de les illes britàniques, no es va incomplir: els partits es van ajornar a causa de la pluja, cosa que va provocar un enduriment de l’horari de les pistes del All England Tennis Club. A la quarta ronda, l’horari va tornar a les dates establertes anteriorment. En aquest moment, ja no apareixen els noms de diversos favorits, inclòs el candidat més important a la victòria al torneig masculí. L'argentí Rafael Nadal, dos cops guanyador del títol d'aquest torneig, que ha arribat constantment a la final durant els darrers cinc anys, va ser eliminat a la segona ronda, perdent el camí davant Tomas Rosol en cinc partits. Cech ocupa la línia número 100 del rànquing actual de tennistes professionals i també ja ha abandonat el torneig, perdent en la següent ronda contra el tennista de la 25a posició d’aquesta llista: l’alemany Philip Kohlschreiber.

En el torneig femení, una de les germanes Williams, Venus, no va jugar bé en aquest torneig. Va perdre contra la nostra compatriota Elena Vesnina a la primera ronda. Malauradament, Elena tampoc va arribar a la quarta ronda. Una altra esperança dels russos, Maria Xarapova, guanyadora del Grand Slam d’aquest any i la primera raqueta del rànquing actual, no va poder arribar als quarts de final, perdent contra l’alemanya Sabina Lisicki.

L’única representant que queda de Rússia en la categoria de dones individuals és Maria Kirilenko. Arribada a quarts de final, va repetir el seu màxim èxit en els torneigs de Grand Slam i ara lluitarà per avançar amb la tercera raqueta del món, la polonesa Agnieszka Radwanska. I al torneig masculí, només un dels nostres compatriotes, Mikhail Youzhny, que ocupa la 34a línia del rànquing de tennistes, va arribar a la mateixa etapa. També ell jugarà a quarts de final amb la tercera raqueta de la classificació professional: a la llista masculina aquesta posició l’ocupa el suís Roger Federer.