Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Suècia - Rússia

Vídeo: Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Suècia - Rússia

Vídeo: Resum de l'Amatori Wasken Lodi vs HC Dinan Quévert 2024, Abril

En l'últim partit de la fase de grups al Campionat Mundial d'hoquei sobre gel, celebrat a Eslovàquia, la selecció russa es va oposar a un dels principals favorits de tot el torneig: l'equip de Suècia. La distribució final de llocs a la part superior de la taula del grup B depenia del resultat d’aquest joc.

Copa del Món d’hoquei sobre gel 2019: repàs del partit Suècia - Rússia

Abans de l’últim partit del grup B, l’equip nacional rus d’hoquei sobre gel a la Copa del Món de 2019 aconseguia el primer lloc. Els darrers rivals dels russos a la fase de grups van ser jugadors d’hoquei de Suècia. Aquest equip escandinau va portar moltes de les seves estrelles al torneig. Per tant, el joc controlat semblava ser un dels més interessants del torneig de la fase preliminar.

El joc va començar amb el desig mutu entre els equips de posseir el disc. En els primers cinc minuts de la reunió, el públic no va veure cap ocasió de gol. La selecció nacional sueca va atacar més sovint posicionalment. Els russos van intentar contraatacar. Al minut 8 el marcador va canviar. L'activitat dels jugadors d'hoquei escandinaus a la zona estrangera va provocar un disc abandonat. El xut de Markus Petterson des de la línia blava va impactar contra el capità de l’allau de Colarodo, Gabriel Landeskog. Des del centre estrella cap endavant dels suecs, la petxina va rebutjar a les portes d’Andrey Vasilevsky. Suècia es va imposar per 1: 0.

Després d’un error perdut, els russos van intentar jugar de manera més activa en una zona estrangera, però això no va conduir a moments perillosos a la porteria de Markstrem, sinó a la retirada de Sergei Andronov. El davanter CSKA en una zona estrangera va enganxar un rival amb un pal i va aconseguir dos merescuts dos minuts. Els russos van jugar exemplarment en minoria, no permetent als suecs augmentar la puntuació.

Pocs minuts després, Kirill Kaprizov va rebre una multa. Els russos van guanyar de nou dos minuts de joc en composicions desiguals a la zona d’atac. Els jugadors d’hoquei escandinaus van crear tensió a la porteria de Vasilevsky, però el porter del Tampa Bay amb l’ajut de la defensa no va permetre un segon gol.

El primer període va acabar amb el marcador 1: 0 a favor de Suècia. Els jugadors d’hoquei escandinaus tenien un aspecte millor en els primers vint minuts de partit, tiraven més sovint a la porteria i tenien un avantatge territorial i de joc.

Al segon període, el joc va canviar dràsticament. La selecció russa va igualar el marcador al primer minut. Els tres Gusev - Anisimov - Kucherov van alinear un atac ideal amb les seves passades, després de la qual el davanter de Chicago va empatar el marcador. El segon gol contra els suecs va ser organitzat pels russos al cap de 4 minuts. El llançament de Mikhail Sergachev des de la línia blava va ser tancat per Evgeny Dadonov, que va aconseguir substituir el club a la tardor i canviar la direcció del vol del disc. Per al davanter de les Florida Panthers, aquest gol ja era el setè del torneig.

Al minut 9, les dues principals estrelles de l’hoquei rus de la darrera dècada van jugar una combinació genial. Evgeny Malkin va donar assistència a Alexander Ovechkin, després de la qual el davanter de Washington va obligar Yakub Markstrem a rendir-se per tercera vegada.

La selecció russa va continuar trencant la defensa sueca. Al minut 15, Kirill Kaprizov va marcar el seu primer gol a la Copa del Món de 2019, que va llançar just després del servei de banda guanyat per Kuznetsov. 4: 1 a favor de la selecció russa. Potser aquest gol va acabar amb els suecs. Fins al final del període, els escandinaus van concedir dues vegades més i en un minut. Primer, Mikhail Grigorenko va marcar, i després el davanter de Pittsburgh, Yevgeny Malkin. El resultat final del partit després de dos períodes és de 6: 1 a favor de la selecció russa.

En el període final, el públic va veure quatre gols més. Tres d’ells van ser organitzats per jugadors d’hoquei suecs. Al minut 13, William Newlander va reduir la diferència, aconseguint el marcador 6: 2. Els russos van trigar menys d’un minut a respondre. Dmitry Orlov va respondre amb el seu disc. Després d'això, es va quedar clar que el guanyador de la reunió seria l'equip rus. Potser això va relaxar els jugadors nacionals d'hoquei. Els càrrecs d'Ilya Vorobyov van caure dues vegades més en els darrers tres minuts. Els defensors suecs Ekman-Larson i Klingberg es van distingir.

El resultat final de la trobada és de 7: 4 a favor de la selecció nacional russa. Aquest resultat va permetre al nostre equip guanyar amb confiança el grup B. Els rivals russos a quarts de final seran la selecció nord-americana.