Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Canadà - França

Vídeo: Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Canadà - França

Vídeo: World Roller Games 2019. Hoquei en línia. Finals Sènior Masculina i Femenina 2024, Abril

El Campionat Mundial d’hoquei sobre gel va guanyant força. Juntament amb això, els principals candidats a les medalles d’or comencen a establir una comprensió mútua a les seves plantilles. A això s’ajuden els partits de la fase de grups amb equips òbviament inferiors a la classe. Els espectadors van poder veure un partit similar a Kosice realitzat per la selecció nacional canadenca.

Copa del Món d’hoquei sobre gel 2019: repàs del partit Canadà - França

A la quarta ronda de la fase preliminar del grup A, la selecció nacional del Canadà va jugar contra la selecció francesa. La posició del torneig va obligar els fundadors de l'hoquei a acostar-se al partit amb tota serietat, perquè els canadencs només tenien sis punts en el seu actiu després de tres partits (dues victòries i una derrota dels amfitrions del campionat eslovac).

Com era d’esperar, els canadencs van començar el partit activament, però en els primers minuts no van poder assolir la porteria dels rivals. Quan jugava en composicions iguals, la selecció francesa va aguantar dignament. El marcador va canviar per primera vegada després que els europeus aconseguissin una eliminació. Quan jugaven de 5 a 4, els jugadors d’hoquei canadencs no van tenir temps de crear moments perillosos, ja que els francesos van marxar gairebé immediatament de nou. Durant més d’un minut, la selecció nacional canadenca va tenir un avantatge de dos jugadors. Aquest avantatge es va fer sentir aviat. Al minut 9 de la reunió, Anthony Manta va enviar el disc a la porteria de la selecció francesa amb un llançament precís des del cercle de banda dret.

El segon gol no es va fer esperar. Al minut 11 de la reunió, el jugador d'Edmonton Oilers i Maple Leaves, Darnell Nurse, va marcar amb una brillant passada a la porta buida del davanter de Las Vegas i líder Jonathan Marchesso.

Al final del període, el jove davanter del Tampa Bay Lightning, Anthony Cirelli, va ocupar els papers principals de la selecció nacional canadenca. Primer, el llançament del company d'equip de Nikita Kucherov va tocar el pal i, al minut 17, després de rebre una passada per darrere de la porta, Cirelli encara va molestar el porter francès per tercera vegada. El marcador de 3: 0 a favor de la selecció nacional canadenca va aguantar fins al xiulet del primer descans.

Al contrari de les expectatives dels aficionats canadencs, la seva selecció nacional en el segon període no va poder continuar la derrota dels francesos. Els jugadors de fulles d’auró van atacar, però no van poder colpejar la porta. A més, els mestres d’ultramar van obtenir la supressió dues vegades durant el període. La selecció francesa no va poder adonar-se del primer d'ells i fins i tot gairebé va fallar en un contraatac perillós. Els europeus van jugar el segon avantatge numèric molt millor. Al minut 17 del període, quan faltaven sis segons per a la sortida del canadenc expulsat, Damien Fleury va llançar irresistiblement a la cantonada més propera de la porteria del porter canadenc i Philadelphia Flyers Hart. El marcador es va convertir en 3: 1 a favor dels jugadors d'hoquei a l'estranger. Les xifres del marcador no van canviar fins al final del segon període.

Als 3 minuts del període final, els francesos van aconseguir marcar el seu segon gol. El legionari alemany europeu Anthony Resch va aprofitar la lentitud dels defensors canadencs i va tocar la porta de Kasper Hart, reduint la diferència al mínim.

Després del disc perdut, els canadencs van començar a jugar més activament. Fruit d'això va ser el segon gol d'Anthony Manta al partit. Al minut 9 del període, el davanter va rematar una petxina d’un cèntim a la porteria francesa. La puntuació es va convertir en 4: 2 a favor de les "fulles d'auró". Dos minuts després, Mark Stone va molestar els francesos per cinquena vegada amb un llançament a mitja zona.

Al final del partit, els jugadors de l’equip van començar a marxar amb freqüència. L'últim segment de la trobada el van jugar els equips nacionals en composicions desiguals. El marcador al marcador no ha canviat. Team Canada va guanyar la seva tercera victòria al campionat mundial amb una puntuació total de 5: 2.