Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Suïssa - Rússia

Vídeo: Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Suïssa - Rússia

Vídeo: Els jugadors del Reus Deportiu celebren la Lliga Europea d'hoquei patins 2024, Abril

En les dues rondes finals de la fase de grups del Campionat Mundial d’hoquei sobre gel a Eslovàquia, la selecció russa va haver de jugar amb seriosos rivals. Segons el reglament del torneig, el 19 de maig els càrrecs d'Ilya Vorobyov es van reunir amb la selecció nacional suïssa, un equip que va obtenir quatre victòries en cinc reunions.

Copa del Món d’hoquei sobre gel 2019: repàs del partit Suïssa - Rússia

La selecció nacional suïssa va portar una digne plantilla al campionat mundial d'hoquei a Eslovàquia. Tots els líders de la selecció nacional, alliberats dels seus clubs de la NHL, es van unir a les files dels europeus. Almenys dos cinc suïssos representaven una força formidable.

El començament de la reunió va romandre amb els russos. Ja en el seu primer torn, els jugadors d'hoquei suïssos van guanyar una minoria, però el "cotxe vermell" no va aconseguir l'avantatge numèric. Després d'això, els russos van continuar jugant activament, gràcies als quals els suïssos van tenir problemes per sortir de la seva zona. Al minut 4 de la reunió, Dmitry Orlov va fer una carrera en solitari cap a la porteria del porter de la selecció nacional suïssa, però no va poder marcar. Una acció tan activa del defensor no va passar sense deixar rastre: el davanter del "Chicago" Artem Anisimov va acabar amb el disc a les portes de Ginoni. Rússia va guanyar el marcador 1: 0.

Després del gol, l'avantatge territorial i de joc dels russos va augmentar, però el públic no va veure el segon disc durant el primer període. Només a la segona meitat dels vint minuts, els suïssos van començar a atacar posicionalment la porta d'Alexander Georgiev.

A la part final del període, la selecció nacional suïssa va poder posar-se en un actiu, cosa que va ser facilitada per dues eliminacions dels russos. Tot i els perillosos llançaments dels amfitrions nominals del partit, les portes de l'equip rus van romandre intactes fins a la sirena per al descans.

L’equip va començar el segon període amb un joc de quatre jugadors. L’avantatge numèric dels suïssos va durar poc i no va provocar atacs perillosos. Tanmateix, aviat van sortir de nou els càrrecs d'Ilya Vorobyov. La majoria numèrica dels suïssos era nítida, però el porter dels New York Rangers va continuar mantenint la porteria intacta. Potser Alexander Georgiev va ser el millor jugador de la selecció russa en el segon període. El jove porter va salvar la selecció russa diverses vegades d’un gol inevitable.

Al minut 7, el marcador al marcador encara canviava. Per als aficionats nacionals, això va ser gratificant, ja que Nikita Kucherov, amb el trasllat del seu amic Nikita Gusev, va colpejar les portes de Ginoni, aconseguint així el seu tretzè punt personal al torneig amb el sistema gol + passada.

La segona meitat del període va transcórrer en atacs de doble tall, però el marcador no va canviar. Els suïssos van quedar per darrere del 0: 2. Al final del període, les passions van començar a bullir. Els equips van obtenir una eliminació mútua per descortesa, cosa que va portar al joc en composicions incompletes però iguals al començament dels vint minuts finals.

L’equip rus va passar el tercer període perfectament, amb la mirada posada en el seu propi gol. Hi va haver comparativament menys possibilitats a les portes de Georgiev i Ginoni que en els primers segments de la reunió. Els russos tenien un avantatge de joc, eren més propensos a tirar a porteria. Nikita Gusev va desaprofitar l'oportunitat de marcar amb una gran ocasió. El llançament del davanter de Las Vegas es va reflectir a la barra. 5 minuts abans del final del partit, el defensa del Toronto Maple Leafs, Nikita Zaitsev, va donar una excel·lent passada a Artyom Anisimov, després de la qual el davanter central va redirigir la ronda a Nikita Kucherov. El davanter del Tampa va anar de tu a tu amb el porter i va estar encertat. Aquest gol va ser l'últim del partit.

Els russos van passar els darrers quatre minuts de la reunió en minoria (es van retirar dues vegades). Els suïssos van canviar el porter pel sisè jugador de camp, però no van poder marcar. En els darrers segons del partit, el bar va jugar per als jugadors d’hoquei nacionals.

El resultat final de l'enfrontament és de 3: 0 a favor de la selecció russa. Aquest resultat va permetre als russos mantenir-se al capdavant de la classificació del grup B.