Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Letònia - Rússia

Vídeo: Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Letònia - Rússia

Vídeo: Resum de l'Amatori Wasken Lodi vs Sporting CP 2024, Abril

El 18 de maig de 2019, l’equip nacional rus d’hoquei sobre gel va jugar el seu cinquè partit al Campionat Mundial d’Eslovàquia. Els barris d'Ilya Vorobyov es van oposar a jugadors d'hoquei letons, que encara no havien perdut les seves possibilitats d'arribar a l'etapa decisiva del Mundial. S'esperava que el joc fos tossut i intransigent.

Copa del Món d’hoquei sobre gel 2019: repàs del partit Letònia - Rússia

Per preservar les possibilitats d’arribar als playoffs de la selecció letona, era necessari agafar punts de la selecció russa. Els jugadors d’hoquei del Bàltic estan ben sintonitzats amb el proper partit, que va quedar clar des dels primers torns.

El segment inicial del joc va tenir lloc sota la pressió dels letons. Els jugadors d’hoquei de la selecció nacional russa tenien grans problemes per sortir de la seva pròpia zona. Tot i això, després del primer canvi dels tres Ovechki - Kuznetsov - Barabanov, el partit es va traslladar a la meta de la selecció letona. Els legionaris de Washington no van permetre als letons sortir de la seva pròpia zona, creant moments perillosos. Aquesta activitat dels russos no va conduir a un disc abandonat.

A la meitat del període, van començar les mudances. Al principi, els equips nacionals jugaven en composicions iguals, però incompletes (de quatre a quatre), i després els russos van marxar de nou. Quan jugava de quatre a tres, la selecció letona va aconseguir obrir el marcador al partit. Al minut 11, Oskar Tsibulskis va marcar i va xutar a la cantonada propera de la porteria d’Andrei Vasilevsky. El porter del Tampa Bay Lightning no va aconseguir traslladar-se a causa del ràpid trasllat dels letons. El racó de la porteria dels russos va romandre desprotegit.

Aviat l'equip nacional rus va tenir l'oportunitat de recuperar-se. Els càrrecs d'Ilya Vorobyov van jugar quatre minuts en la seva majoria. Durant aquest temps, una onada d'atacs va colpejar la porta de l'equip letó. Nikita Kucherov i Gusev van colpejar el quadre, Alexander Ovechkin va llançar diverses vegades perillosament al gol. Tots aquests intents no van suposar cap objectiu. La selecció letona es va plantar heroicament.

Al final del període, els russos podrien haver fallat més en un perillós contraatac, però Andrei Vasilevsky va salvar l'equip. Per primera vegada al torneig, la selecció russa va perdre durant el partit. El recompte abans de la sirena per al descans no ha canviat. Letònia liderava 1: 0.

Al començament del segon període, els russos van aconseguir igualar el marcador. Un potent xut a distància de Dmitry Orlov va assolir el seu objectiu. El defensa dels Washington Capitals va trigar només 27 segons des de la banda a empatar el marcador.

Al minut 4 del període, l’avantatge dels jugadors d’hoquei més hàbils afectats. La brigada majoritària russa sota el lideratge d'Evgeny Malkin va organitzar el segon disc contra els jugadors d'hoquei letons. Nikita Gusev es va distingir pel trasllat d'Evgeny Dadonov. Després del gol, els russos van continuar dominant. El "cotxe vermell" va atacar molt i perillosament, cosa que va provocar el tercer gol contra la selecció letona. Aquesta vegada, el màxim golejador del torneig actual, Nikita Kucherov, va anotar un contra un amb el porter.

El final del període per a la selecció russa va resultar estar arrugat. El motiu d'això va ser dues eliminacions, a causa de les quals els jugadors nacionals d'hoquei es van veure obligats a acabar els segons vint minuts tres junts contra cinc rivals. La defensa dels russos va aguantar, el marcador 3: 1 es va mantenir fins a la sirena per al descans.

Al darrer període, els espectadors no van veure les rentadores abandonades. Els més propers a un gol eren els jugadors d’hoquei russos Nikita Kucherov i Dmitry Orlov, però els llançaments d’aquests jugadors d’hoquei no tenien precisió. Per a la selecció letona va jugar el marc de la porta. El resultat final del partit 3: 1 a favor de la selecció russa va permetre als jugadors nacionals guanyar la cinquena victòria del torneig, gràcies a la qual l’equip rus conserva la primera línia de la taula al grup B de la Copa del Món de 2019..