Calendari 1/4 De La UEFA Europa League 2015-2016

Vídeo: Calendari 1/4 De La UEFA Europa League 2015-2016

Vídeo: UEFA Europa League 2015-16 Intro 2024, Abril

El "germà petit" de la UEFA Champions League, l'Europa League atrau cada vegada més l'interès dels aficionats al futbol. El 18 de març es va celebrar el sorteig de la fase de quarts de final, en la qual van participar vuit clubs europeus forts que s’esforcaven per guanyar el trofeu honorari.

Calendari 1/4 de la UEFA Europa League 2015-2016

Tot i que no totes les estrelles mundials del futbol participen a l’Europa League, aquest torneig és molt popular entre el públic. La UEFA Europa League és una competició que reuneix clubs de molts països, sovint aquells que no són reconeguts pels seus equips destacats. La geografia de l’Europa League és molt extensa.

A partir de l’etapa dels quarts de final de la Lliga Europa, tots els clubs participants comencen a prendre's seriosament la competició, perquè el partit final és molt ajustat, una victòria en què des del 2015 dóna dret a participar a la Lliga de Campions de la propera temporada. El 2016, diversos autèntics gegants del futbol europeu es van dirigir a la fase de quarts de final.

Els partits dels quarts de final de l’Europa League 2015 - 2016 començaran a la mateixa hora, el dijous 7 d’abril al vespre. Els jocs de tornada tindran lloc en set dies, el 14 del mateix mes.

1. El "Vila-real" espanyol, amb èxit en l'actual temporada de La Liga, jugarà el seu primer partit contra el "Sparta" txec a casa. Els espartans van sorprendre a tot el món del futbol amb la seva victòria sobre el "Lazio" romà. Aquest resultat fa que els futbolistes txecs es prenguin molt seriosament.
  2. El portuguès Braga jugarà el seu primer partit a casa el 7 d'abril. Els oponents als finalistes de la Lliga Europa de 2011 són els jugadors del Shakhtar Donetsk. El club ucraïnès va guanyar l’alemany Schalke 04 amb molta seguretat. De moment, és difícil distingir un favorit en l’enfrontament.
  3. Com als quarts de final de la Champions, l’Europa League ofereix als aficionats una parella espanyola. L'Athletic de Bilbao competirà per les semifinals amb l'actual guanyador de la Copa Sevilla. Els partits entre espanyols en competicions europees sempre són imprevisibles.
  4. Es considera que els quarts de final més interessants són la parella “Liverpool” - “Borussia” (Dortmund). No es tracta només d’una trobada entre els dos vaixells insígnia del futbol anglès i alemany. Aquests són els clubs considerats els principals candidats a la Copa UEFA 2016. A més, té un especial interès el fet que l’actual entrenador del Liverpool, Jurgen Klopp, va entrenar el Dortmund abans dels britànics i fins i tot va anar amb aquest últim a la final de la Champions. L’enfrontament entre aquests clubs serà una autèntica decoració de l’actual Europa League.