Com Va Jugar Rússia A L’EURO

Vídeo: Com Va Jugar Rússia A L’EURO

Vídeo: Российские теннисисты обыграли испанцев в Кубке Дэвиса - Россия 24 ​ 2024, Maig

La part final del Campionat d’Europa de futbol del 2012 va començar a Varsòvia el 8 de juny i finalitzarà l’1 de juliol a Kíev. Tot i això, la selecció russa va abandonar el torneig el 16 de juny. La història de la seva participació en aquest campionat va començar el primer dia, els primers russos, juntament amb els polonesos, van publicar la seva sortida, havent aconseguit celebrar només tres reunions de la fase de grups de la competició.

Com va jugar Rússia a l’EURO 2012

El nostre equip va començar la seva actuació a l’Euro 2012 a Wroclaw, on gairebé 41 mil espectadors van estar presents personalment en el seu partit amb l’equip txec. No es van decebre: aquell dia es van marcar cinc gols a l'estadi Meisky, i el nostre equip va marcar quatre. Els gols van ser marcats per Alan Dzagoev (dues vegades), Roman Shirokov i Roman Pavlyuchenko. Els russos van aconseguir un avantatge bastant còmode de dos gols a la meitat de la primera meitat, però poc després de començar la segona, els txecs (Vaclav Pilar) van reduir la diferència de marcador. L’entrenador del nostre equip, Dick Advocaat, al minut 73 del partit, va substituir el davanter Alexander Kerzhakov pel seu company Pavlyuchenko. Sis minuts després, primer Dzagoev, i després Pavlyuchenko, finalment van formalitzar l'avantatge de la selecció russa sobre la selecció txeca per un marcador de 4: 1.

Els nostres futbolistes van jugar el segon partit quatre dies després a l’Estadi Nacional de Varsòvia, on el seu rival era l’equip local. I en aquest partit, Alan Dzagoev va marcar un excel·lent gol després d’una falta lliure del capità de la selecció russa, Andrei Arshavin. Això va passar vuit minuts abans d’acabar la primera meitat de la reunió i, dotze minuts després de l’inici de la segona, Jakub Blaschikowski va enviar la pilota a la porteria de Vyacheslav Malafeev. Al minut 70, Advocate va substituir de nou Kerzhakov per Pavlyuchenko, però, a diferència del joc anterior, no va donar resultats, igual que la substitució de Dzagoev per Marat Izmailov 10 minuts després. La reunió va acabar amb un empat a 1: 1.

El tercer partit dels russos va tenir lloc al mateix estadi, que va tornar a omplir-se de gairebé 56 mil espectadors. L’últim rival del nostre equip en aquest campionat va ser la selecció nacional de Grècia. L'únic gol d'aquesta trobada el va marcar el grec Giorgos Karagounis, quan el temps afegit a la primera meitat de la trobada ja estava en marxa. Aquesta vegada, l'advocat va dur a terme l'habitual substitució de Kerzhakov per Pavlyuchenko molt abans, durant el descans de la reunió. Tanmateix, ni aquesta substitució, ni l’aparició d’un altre davanter, Pavel Pogrebnyak, en lloc del migcampista Denis Glushakov, ni l’aparició al camp en lloc del defensa Anyukov, un altre jugador atacant –Izmailov–, no van canviar el resultat del partit. Els russos van perdre 0: 1 i van abandonar el torneig, quedant tercers al grup A.