Com Va Jugar Rússia Al Campionat EURO

Vídeo: Com Va Jugar Rússia Al Campionat EURO

Vídeo: БЕЛЬГИЯ - РОССИЯ | Евро-2020 | Газпром Арена 2024, Maig

L’equip nacional rus al Campionat d’Europa no va estar a l’altura de les expectatives dels aficionats, de les seves pròpies esperances i, el més important, va jugar molt per sota de les seves capacitats. Mentre experts, comentaristes i aficionats discutien quin oponent és més convenient per als russos als playoffs, la selecció nacional de futbol va ser eliminada a la fase de grups.

Com va jugar Rússia al Campionat EURO

Semblava que Rússia havia aconseguit el seu camí cap als quarts de final, guanyant a la selecció txeca amb un marcador de 4: 1 amb bon estil i jugant un empat amb els amfitrions del torneig, els polonesos. Al cap i a la fi, hi va haver un partit amb els grecs per davant, que ningú es va prendre seriosament amb un sol punt. Per desgràcia, els futbolistes russos tampoc no se'ls van prendre seriosament. Per sortir del grup els va bastar jugar un empat. Fins i tot una derrota en cas d'empat en un partit paral·lel entre la República Txeca i Polònia va portar l'equip rus a quarts de final.

Cap dels dos va passar. A la primera part, el nostre equip va tenir bones ocasions per avançar-se, però no va funcionar a la fase final de l’atac. Els grecs van defensar tot el seu equip i van defensar la seva porteria. El problema va arribar al darrer minut de la primera meitat de la reunió. El defensor de la selecció russa Sergey Ignashevich va llançar sense èxit la pilota al rival amb el cap, i el migcampista grec Georgios Karagounis va irrompre a l'àrea de penal sense impediments i va disparar la porta de Vyacheslav Malafeev. A la segona part, els grecs es van estirar amb ossos als afores del seu gol. Els russos, principalment intentant obrir-se pas pel centre, no han creat res que valgui la pena.

De vegades, a l’Euro 2012, la selecció russa va mostrar un futbol atractiu, però en el moment més decisiu no va mostrar el més important: el seu caràcter lluitador. Tots parlen de mala sort, a favor dels pobres, perquè hi ha veritat, sort als més forts. Aquella nit, els grecs van mostrar un autèntic caràcter esportiu, disposats a morir al camp i eren més forts d’esperit. Els "acadèmics" de l'Acadèmia de Ciències de Futbol de Rússia no van poder fer front a això.

Un cop més, el futbol ha demostrat que no es juga pels costos de transferència dels jugadors i no per les llistes de salaris, que en conjunt són més altes per a la selecció russa que per als rivals del grup. El domini no és res sense caràcter. Per a la majoria dels jugadors del primer equip, a causa de la seva edat, aquest va ser el darrer torneig important. Ara cal formar un nou equip.