MFM-2015 Hoquei Sobre Gel: Com Es Va Jugar El Partit República Txeca - Rússia

Vídeo: MFM-2015 Hoquei Sobre Gel: Com Es Va Jugar El Partit República Txeca - Rússia

Vídeo: 2020-2021թթ. Ֆուտզալի Բարձրագույն խմբի առաջնություն. 18-րդ տուր 2024, Abril

En les primeres hores del nou temps de Moscou 2015 a la ciutat canadenca de Toronto, l’equip rus d’hoquei sobre gel va jugar l’últim partit de la fase de grups del Campionat Mundial Juvenil. Els rivals dels russos eren els jugadors d’hoquei de la selecció txeca.

MFM-2015 hoquei sobre gel: com es va jugar el partit República Txeca - Rússia

Per a la selecció juvenil d'hoquei sobre gel de Rússia, des del segon lloc del grup B fins a la fase de playoffs del MFM-2015, els russos van haver de vèncer la selecció txeca. No obstant això, el partit va estar lluny de la millor manera per als russos.

El primer atac perillós el van dur a terme els pupil·les de Bragin, però els jugadors d’hoquei russos no van aconseguir realitzar una sortida de dos a dos. Els joves jugadors d’hoquei de la República Txeca després dels minuts inicials de la reunió es van acostumar al lloc, cosa que es va reflectir en les estadístiques finals de tirs a porteria. Els txecs van llançar els russos 4 vegades (12 tirs contra 3). El resultat lògic del primer període va ser el disc de Patrick Zdragl al minut 12. El primer segment de la reunió va acabar amb un mínim avantatge de la selecció txeca.

En el segon període, l’equip rus va intentar actuar més activament a la porteria rival, però no es va observar res de positiu en el joc d’atac del nostre equip. També hi va haver problemes en la defensa dels russos, cosa que va conduir al segon disc concedit. Pavel Zaha al minut 25 va augmentar l'avantatge dels txecs. Després d’això, els russos van aconseguir obtenir el dret a un tir lliure. Però Ivan Barbashev no va aprofitar la situació. És cert que el davanter rus encara va aconseguir trencar el marcador en el segon període. Al minut 36, Barbashev va tornar a guanyar un gol. El gol es va marcar quan el nostre equip va jugar la majoria. El segon període va acabar amb un avantatge mínim de 2: 1 dels txecs.

En el dvadtsatiminutke final, els russos no van poder recuperar la bretxa en el marcador, al contrari, en l'últim període, l'equip rus va fallar dues vegades més. Patrick Zdragal al minut 43 va augmentar l'avantatge de la selecció txeca. Els russos van ingressar l’últim gol del partit a porta buida a l’últim minut de la trobada. Ondřej Kashe va marcar contra la selecció txeca. El resultat final del partit és de 4: 1 a favor de la selecció txeca juvenil.

La derrota de la selecció russa de la selecció txeca va permetre als russos ocupar només el tercer lloc del grup B. Ara, els joves jugadors d'hoquei de la selecció nord-americana es convertiran en rivals de les sales de Bragin a la fase de quarts de final.