Com Van Actuar Els Biatletes Russos A La Cursa Individual Masculina A Pokljuka

Taula de continguts:

Vídeo: Com Van Actuar Els Biatletes Russos A La Cursa Individual Masculina A Pokljuka

Vídeo: LA PEREZA лень CARICATURA RUSA Subtítulos en español «ЛЕНЬ» (фильм) КИЕВНАУЧФИЛЬМ, 1979 г. 2024, Abril

El 6 de desembre, milions de russos van veure la cursa individual masculina a la Copa del Món de Pokljuka, Eslovènia. Com van actuar els atletes de l’equip rus de biatló? Qui dels atletes que van participar a la competició va ser capaç de mantenir la calma, desafiar no només els oponents, sinó també resistir la boira sobre Pokljuka, la pista trencada pels esquís?

Biatletes de distància

La competició individual de 20 quilòmetres havia de començar el 5 de desembre. No va tenir lloc a causa de la densa boira a Pokljuka. La sortida es va ajornar al dia següent.

Biatletes a la meta

Classificació general masculina

Molts biatletes van predir malament les previsions meteorològiques. Van pensar que nevaria després de començar la cursa, de manera que van decidir córrer al segon grup. Martin Fourcade va començar com el participant més extrem. Va competir no només amb altres biatletes, sinó també amb una pista d’esquí que cobria Pokljuka de boira. El seu temps no va ser elevat. Fourcade va centrar tota la seva atenció en disparar. Havent assolit tots els objectius de 3 línies de tir, tenia moltes possibilitats de guanyar. A la fase final de la cursa, va quedar segon, perdent contra el biatleta alemany Shemp. Aquest últim va fallar en disparar, eliminant així l'oportunitat de guanyar l'or.

Biatleta a distància

En absència, l’alemany Johannes Kühn va obtenir la victòria en la cursa individual masculina. Martin Fourcade va fer front a la tasca. No va perdre la línia de tir, va avançar 16 segons a Kuehn. Tanmateix, encara no hi podia haver cap qüestió de victòria, perquè el desfasament entre ells estava disminuint. 1000 metres abans de la meta, es va reduir a la meitat. Estava clar que Martin Fourcade tenia el control. Va creuar la línia de meta, per davant de l’alemany Johannes Kühn en 4 segons. Amb la seva victòria, el francès va demostrar que és considerat per dret un atleta excepcional i excepcional. Johannes Kühn va ocupar la 2a posició. La medalla de bronze la va guanyar un biatleta austríac Simon Eder. L’alemany no va cometre errors al camp de tir, però no va demostrar el millor temps. La competició entre homes la va completar l'ucraïnès Sergey Semenov (6è lloc), el representant de Noruega Vetle Christiansen (11è lloc). Entre els cinc primers líders hi ha l’atleta eslovè Jacob Fak i l’alemany Simon Schemmp.

Biatletes en una cursa a distància

Com van demostrar els biatletes de Rússia a la cursa?

Els biatletes russos s’han mostrat extremadament poc convincents. Els nostres atletes van disparar bé al camp de tir, però van mostrar un mal moment a distància o viceversa. Si es resumís la velocitat d’Alexander Loginov i Dmitry Malyshko, seria possible guanyar una medalla. Dmitry va ocupar el 12è lloc i Alexander, amb la velocitat de Fourcade i 3 fallades, va acabar en la 29a posició. Eliseev Matvey es va mostrar bé. Va cometre dos errors de tir i el van empènyer a la 31a posició. Aquest resultat li va permetre ocupar el 20è lloc.

El noruec Johannes Boe es va mostrar el més ràpid a distància. Va superar la cursa com un llamp i, amb 3 penals, va acabar 7è. Martin Fourcade va perdre 1 minut 11 segons de velocitat. El francès només va ocupar el lloc 13 en el temps. El mateix resultat el va mostrar el biatleta rus Loginov.

Aleksey Slepov va mostrar la vintena vegada a distància, però va cometre 6 faltes al camp de tir. Va ocupar un lloc només al setè deu. Latypov va fallar completament la cursa individual. Va arribar tard a la sortida, va disparar malament, va recórrer la distància lentament. Edward només va obtenir el 99è lloc.

Els joves biatletes de la Federació Russa encara no estan preparats per conquerir el podi. Els atletes amb experiència Loginov i Malyshko han de millorar primer el seu tir. Tirar sense falta ajudarà els biatletes a classificar-se per a les medalles.