Com Van Actuar Els Atletes Russos A La Copa Del Món A La Cursa Individual

Taula de continguts:

Vídeo: Com Van Actuar Els Atletes Russos A La Copa Del Món A La Cursa Individual

Vídeo: L'Atlètic Balears pot classificar-se avui per a la final de la Copa Federació 2024, Abril

6 noies de la selecció nacional de la Federació de Rússia van començar a atacar una distància de 15 quilòmetres i 4 línies de tir. La Finca Kaisa Makarainen i l’eslovaca Nastya Kuzmina van ser considerades les favorites de la cursa individual a Eslovènia. Tot i això, Dorothea Wierer es va posar al capdavant de la competició. Com va acabar la cursa dels nostres atletes a Pokljuka?

Els biatletes pugen

Sortida individual de cursa

Dorothea Wierer va acabar la primera etapa millor que els seus adversaris. Després d’ella, Katharina Innerhofer, Persson Lynn i Susan Dunkley van ser incloses a la llista de perseguidors. Altres rivals van caminar molt per darrere d’ells a temps.

L’atleta russa Ulyana Kaisheva va disparar al camp de tir sense faltes, però va estar a 25 segons de Dorothea a temps.

Amb tendència, el líder va canviar. La primera posició la va ocupar una atleta alemanya Denise Herrmann. Va guanyar a Wierer per 4,9 segons.

Biatletes de distància

Lluita pel lideratge

Els següents esdeveniments de la carrera individual van ser recordats pel canvi constant del líder. La cursa estava encapçalada per Franziska Preuss. Més tard, però, va ser obviada per l'americana Dunkley. Després, en el transcurs de la cursa, tot va tornar a repetir-se. L’alemanya es va tornar a posar al capdavant. Va cobrir tres camps de tir sense faltar. Aquest resultat li va permetre avançar-se al biatleta dels Estats Units.

Els cartutxos de rifle de l’atleta finlandesa Kaisa Mäkärainen van fallar objectius al primer camp de tir. No va poder tancar 4 objectius en el tir. Aquest treball francament feble va reduir dràsticament l’oportunitat de lluitar per obtenir medalles al podi.

La biatleta russa Katya Yurlova va delectar els seus seguidors amb un tir propens. Va assolir tots els objectius i va acabar 6a a la cursa, 18 segons enrere en esquiar des del número u.

Irina Starykh va fer front al rodatge i va aconseguir el 4t lloc intermedi. Va quedar a 23 segons del líder de la cursa, Monika Heunisch.

El primer biatleta a completar la cursa individual a Pokljuka va ser Wierer. La precisió del seu rodatge era inexacta. Es va perdre dues vegades i, immediatament després de la meta, va anar a gaudir de la sala.

Ira Starykh va molestar l'afició amb un error ofensiu al final de la competició. No li va permetre comptar amb guanyar una medalla.

Biatleta al camp de tir

Final de la cursa

La competència a Eslovènia va resultar bastant dramàtica. L’atleta ucraïnesa Yulia Dzhima va assolir els 20 objectius i va guanyar la polca Monica Hoynisch per 3,3 segons.

Els representants de l’Europa de l’Est van pujar al podi. Julia Dzhima va guanyar el primer lloc. L'ucraïnesa es va mostrar no només com a tirador de primera classe, sinó també com a esquiadora ràpida. La medalla de plata va ser per a Hojnisch, i el bronze per a la txeca Marketa Davidova.

La victòria va obviar els russos. Van acabar fora de la 10a posició. Starykh va ocupar el 12è lloc, i Valya Vasnetsova, 13a. Kaisheva, Vasilyeva, Yurlova-Perth ni tan sols es van incloure entre els 20 primers.

La pèrdua dels nostres atletes va resultar ser força molesta per als seus seguidors. Tot i el gran desig dels russos d’imposar una lluita als seus oponents, no van aconseguir l’anhelada medalla. Només podem esperar que en la propera cursa la sort estigui al costat dels nostres biatletes.