Alemanya - Portugal: Una Nova Derrota Al Mundial De Brasil

Vídeo: Alemanya - Portugal: Una Nova Derrota Al Mundial De Brasil

Vídeo: El Día Que ALEMANIA HUMILLÓ a La Selección Brasileña En Su MUNDIAL 2024, Maig

La ciutat brasilera d’El Salvador va rebre l’honor d’acollir el següent partit de la Copa del Món. A l’Estadi Fonta Nova, Alemanya va jugar contra Portugal davant de 51.000 espectadors. Aquests equips nacionals representen el grup G a la Copa del Món.

Germania - Portugalia

El joc va començar segons l'escenari de la selecció nacional alemanya. Els alemanys tenien més possessió de la pilota, van intentar atacar perillosament. Va cridar l’atenció que el saturat centre del camp dels portuguesos fallés una vegada i una altra. Els alemanys tenien molt marge per atacar, cosa que va provocar un gol ràpid. Ja al minut 11, es va sancionar per incomplir les regles de Mario Goetze. Thomas Muller es va apropar a la pilota i va enviar la primera pilota a la porteria portuguesa al minut 12.

Després del primer gol, la selecció nacional de Cristiano Ronaldo no es va afegir al partit. Els alemanys van continuar tenint un avantatge total, mentre que els portuguesos van tenir només la vaga de llarg abast de Nani a la primera part. Després d'un altre atac dels alemanys, es va assignar un córner, després del qual Hummels va enviar la segona pilota a la porteria de Portugal amb el cap. 2 - 0 i sembla que el joc ja està fet.

Però no són tots els problemes que van patir els portuguesos. El principal defensor Pepe va rebre una targeta vermella i, en el temps condensat, Müller, després d'haver llançat un doble, va fer que el marcador fos indecent. 3 - 0 i els equips van a descansar.

A la segona part, la situació al camp no va canviar. El portuguès tenia un altre defensor principal, Coentrao, lesionat, i Muller, que continuava terroritzant Portugal, va aconseguir el primer hat trick al campionat del món en 78 minuts.

Cristiano Ronaldo no va ser recordat per res al partit, excepte per una falta lliure ja quan el marcador era 0 - 4, no a favor del seu equip. El joc d'Alemanya va sorprendre i demostrar el poder de la "màquina alemanya", i els portuguesos van deixar una impressió incomprensible. Potser no estan tan preparats per al campionat, o simplement és molt difícil jugar en el rerefons dels assassins alemanys. En qualsevol cas, altres partits del campionat posaran de manifest aquesta qüestió. Mentrestant, val la pena assenyalar una altra derrota al Mundial: 4-0 Alemanya guanya Portugal.