Les Principals Sensacions De L’inici Del Mundial Al Brasil

Taula de continguts:

Vídeo: Les Principals Sensacions De L’inici Del Mundial Al Brasil

Vídeo: INTRO...Mundial FIFA Brasil 2014 2024, Abril

La primera ronda en vuit grups del Mundial va acabar en 16 partits. Els espectadors van poder veure els 32 equips nacionals en acció. No sense sensacions a l’inici del campionat, que fan que el torneig sembli encara més interessant. Hi ha tres partits, els resultats finals dels quals van sorprendre a tot el món del futbol.

Sensacii_chempionata_mira

Uruguai - Costa Rica (1-3)

En el partit entre els vigents campions de Sud-amèrica i la selecció nacional de Costa Rica, pocs podrien haver pronosticat el resultat final. L’equip uruguaià compta amb grans jugadors que juguen als millors clubs de futbol d’Europa. Només el nom d’Edinson Cavani és capaç d’espantar qualsevol defensa enemiga. Tot i això, el futbol és tan interessant que és impossible predir amb precisió el resultat d’un partit. Després de la primera part, els favorits van guanyar per 1 a 0, però en el segon 45 minuts van aconseguir cedir tres vegades. A més, després d’haver encaixat gols, els uruguaians no van trobar la força per crear nitidesa a les portes de la selecció nacional de Costa Rica. El resultat del partit es va convertir en una autèntica sensació al Mundial de Brasil, demostrant que els favorits no sempre aconsegueixen victòries segures.

Espanya - Països Baixos (1 - 5)

Els vigents campions del món i els guanyadors dels dos últims campionats europeus es consideren favorits en qualsevol torneig. En el partit Espanya - Holanda, se suposava que tenia un gran futbol per part dels dos equips. Això es va observar a la primera meitat del partit a El Salvador a l'estadi Fonte Nova. Tot i això, la segona part va ser completament imprevisible. Els holandesos van marcar quatre gols sense resposta contra la selecció espanyola. Els vigents campions del món no només van ser colpejats, sinó que es van desmuntar peça per peça. Es podria assumir una victòria per als Països Baixos, però aquesta puntuació es considerava inimaginable. La classe d’ordres no és tan diferent. Aquest partit va ser la primera derrota real i va demostrar que a Espanya no tot és tan bo i sense núvols en l'organització del torneig.

Alemanya - Portugal (4 - 0)

Una altra derrota en el partit dels millors equips europeus va tenir lloc al ja famós estadi Fonta Nova d’El Salvador. Uns dies abans, els holandesos havien tractat amb Espanya en aquest camp. Ara era el torn dels alemanys. La selecció alemanya va destruir Portugal. El resultat final de 4-0 demostra que els alemanys són gairebé els principals favorits a la Copa del Món del Brasil. Cristiano Ronaldo no va poder mostrar res al partit i el seu equip semblava inesperat. Ja a la primera part, els alemanys van marcar fàcilment tres gols i, a la segona meitat de la trobada, van tornar a molestar els portuguesos. En aquest joc, Thomas Müller va empatar el primer hat trick del campionat. La puntuació final a favor d’Alemanya es pot atribuir a la sensació de l’inici de la Copa del Món, en la mesura que s’esperava un joc més brillant des de Portugal.