Com Es Juga A Hoquei

Taula de continguts:

Vídeo: Com Es Juga A Hoquei

Vídeo: Highlights AD Sanjoanense 1-8 Sporting CP | 1ª Divisão Portugal 21/22 | J10 2024, Abril

L’hoquei és un joc d’equip d’hivern sobre gel. El seu significat és marcar tants gols com sigui possible amb un disc rodó a la porteria rival mitjançant un pal. El joc es juga en patins.

Com es juga a hoquei

Instruccions

Pas 1

Les regles de l’hoquei són les mateixes per a tothom. El partit consta de tres períodes de 20 minuts amb un descans de 15 minuts. Es permet la pròrroga en cas d’empat. Hi ha sis jugadors a cada banda: cinc membres de l’equip i un porter. Es permeten les substitucions de jugadors i porter. Cada equip té un capità i dos suplents. Són els que debaten amb els jutges les qüestions que sorgeixen en el transcurs del joc. Un partit d’hoquei és servit per tres o quatre àrbitres que fan complir les regles durant el joc i els castiguen amb multes.

Pas 2

Cada jugador d’hoquei té al seu equip un pal d’hoquei, patins, un uniforme superior del mateix color i equip de protecció: un casc amb màscara, genolleres, colzes i espatlles, guants. Cada jugador té el seu propi número, que s'aplica al formulari. El capità de l’equip té la lletra "C" al formulari i els seus adjunts tenen la lletra "A".

Pas 3

La pràctica de l’hoquei es pot iniciar a partir de l’edat en què el nen domina els patins de manera constant. Normalment, quan s’entrenen jugadors d’hoquei joves a la primera etapa, les regles del joc no són tan estrictes com en els jocs per a adults. Això ajuda els jugadors joves a sentir-se còmodes sobre el gel, a aprendre tècniques de maneig de pal. No obstant això, amb el pas del temps, les regles encara s’han d’aprendre i seguir.

Pas 4

El requisit principal d'un joc d'hoquei és el comportament esportiu sobre el gel i un joc dinàmic preciós sense minuts de penalització.