Una Altra Medalla D’or En Bob En Els Jocs Olímpics

Vídeo: Una Altra Medalla D’or En Bob En Els Jocs Olímpics

Vídeo: Jocs Paralímpics Oscar Salguero recull la medalla d'or aconseguida en els 100m braça SB8 2024, Abril

L’últim dia de la competició, els trineus van aconseguir guanyar una medalla d’or, assegurant que l’equip rus guanyés la classificació de les medalles.

Quatre guanyadors russos

La culminació de l’últim dia olímpic de la competició no va ser només la victòria dels esquiadors russos, sinó també dels trineus. Els quatre d'Alexander Zubkov van aconseguir guanyar una altra medalla de la màxima dignitat, que es va convertir en la tretzena medalla d'or per a la selecció nacional russa. La competició de bobsleigh per equips és una de les més difícils, ja que qualsevol decisió equivocada pot treure la medalla. Al cap i a la fi, la victòria en aquest esport depèn simultàniament de quatre atletes.

Alexander Zubkov ja ha rebatut dues vegades la superstició que diu que l'estendard no podrà guanyar els Jocs Olímpics. Els atletes russos van tenir la sort de participar a la pista de bob nativa "Sanki". Al cap i a la fi, van tenir temps d’executar-la. Després del primer intent, va quedar clar que Zubkov, Voevoda, Negodailo i Trunenkov havien vingut a Sochi per guanyar. No tots els intents van tenir èxit per a l'equip rus. Així, durant el segon descens, els atletes van cometre diversos errors, però això no va afectar molt l’alineació final.

Dos equips van lluitar per la medalla d'or: representants de Letònia i Rússia. Els descansos després del tercer intent van ser mínims, per la qual cosa era important per als trineus russos completar la seva carrera de forma neta i sense errors. El temps total per completar la ruta va ser de 3 minuts i 40, 60 segons. Els quatre letons van perdre només 0, 09 segons davant l'equip de Zubkov. L’equip dels EUA va pujar al tercer lloc.

Després d'una altra victòria triomfal l'últim dia de competició, l'equip rus va poder superar el seu propi rècord de medalles establert el 1976. Segons els resultats de tots els dies dels Jocs Olímpics, l’equip rus té 33 medalles.