Quin Dels Participants A La Final De L’Euro Es Va Convertir En El Més Popular De Runet

L'últim juliol del 2012 es va celebrar a Kíev el torneig final del Campionat Europeu de Futbol UEFA EURO 2012 ™ Polònia-Ucraïna. Les seleccions nacionals d’Espanya i Itàlia van lluitar pel màxim guardó. Yandex ha identificat el TOP-5 dels jugadors de futbol més populars en el partit final.

Quin dels participants a la final de l’Euro 2012 es va convertir en el més popular de Runet

En cinquè lloc es va situar Andrea Pirlo, el migcampista italià. Ja al segon minut del partit, va rebre una passada des de l'àrea rival, però va disparar de forma imprecisa. Els moments punyents amb la participació d’un jugador de futbol es van produir més d’una vegada a les dues meitats de l’enfrontament. Segons l'empresa "Yandex", la gent va reaccionar activament a aquests esdeveniments, recorrent al motor de cerca per obtenir informació addicional.

La quarta línia de la llista honorable la va prendre Iker Casillas, el porter de la selecció espanyola. L’experimentat porter mereix una atenció especial per la seva impecable actuació durant el partit. El moment més punyent va ser al minut 52, quan la selecció italiana va tenir l'oportunitat de marcar, però el futbolista no va poder vèncer Casillas un contra un. Hi va haver molts moments perillosos a la primera part, però el porter sempre va ajudar.

En tercer lloc es troba el porter de la selecció italiana italiana Gianluigi Buffon. Al principi de la segona part, va salvar l'equip d'un gol aparentment inevitable. Al final del partit, la defensa italiana s'havia esfondrat completament i el porter estava desesperat per salvar l'equip d'una derrota aclaparadora. Tot i que la final va acabar per 4-0 a favor de la selecció espanyola, el porter es va guanyar el respecte del públic.

El segon lloc del podi l’ha ocupat el davanter espanyol Fernando Torres. Aquest futbolista va tocar la porteria rival al minut 84. En total, va marcar tres gols durant la UEFA EURO 2012. Només sis atletes que van participar en diferents etapes del torneig poden presumir d’aquest èxit. Cal destacar que Torres va entrar al camp només al minut 75 del partit final.

El primer lloc de la llista TOP-5 pertany al davanter italià Mario Balotelli. El professional també és un dels sis millors jugadors a marcar tres gols a la UEFA EURO 2012 ™ Polònia-Ucraïna. Malauradament, no va aconseguir marcar a la final, però va tornar a participar en situacions agudes a la porteria rival diverses vegades.