Juventus - Inter: Resultat Del Partit 1/2 Copa D'Itàlia

Taula de continguts:

Vídeo: Juventus - Inter: Resultat Del Partit 1/2 Copa D'Itàlia

Vídeo: Inter 1-2 Juventus | Ronaldo Double Completes Comeback Win! | Coppa Italia Highlights 2024, Abril

El 2 de febrer va tenir lloc el primer partit de la 1/2 Copa d’Itàlia entre la Juventus i l’Inter. El davanter de la Juventus, Cristiano Ronaldo, va aconseguir anotar dos gols.

Juventus - Inter: resultat del partit 1/2 Copa d'Itàlia

El primer partit de 1/2 de la Copa d'Itàlia entre el "Juventus" de Torí i el Milan "Inter" acabava recentment. El joc va resultar ser força intens i interessant.

Història de la Copa d'Itàlia

La Italian Cup és un torneig que se celebra anualment entre clubs italians. Per primera vegada, aquest torneig va tenir lloc el 1922. L’equip més titulat d’aquest torneig és la Juventus (13 trofeus). També m’agradaria destacar que el club de Torí va guanyar la Copa d’Itàlia durant 4 temporades seguides (2014/2015 - 2015/2016 - 2016/2017 - 2017/2018), en aquell moment l’entrenador principal era Massimiliano Allegri.

Imatge
Imatge

Quarts de final dels dos equips

A 1/4 de la Copa d'Itàlia, la "Juventus" va guanyar amb confiança al club de la ciutat de Ferrara "SPAL" - el marcador del partit (4: 0), en el partit van aconseguir destacar: Morata (Juventus), Frabotta (Juventus), Kulusevski (Juventus), Chiesa (Juventus).

L'Inter va jugar un partit de 1/4 de Copa amb el líder de la Sèrie A - Milà, derrotant els seus oponents amb un marcador (2: 1), i es va distingir en el partit: Ibrahimovic (Milà), Lukaku (Inter), Eriksen (Inter).

Imatge
Imatge

Resultats de la reunió entre els equips

A l'estadi local de l'Inter (Giuseppe Meazza), es va celebrar el primer partit de 1/2 de la Copa d'Itàlia. El partit va ser força tens, els dos equips van lluitar fins a l’últim minut del partit, ningú volia perdre. Un gol bastant ràpid (9 minuts) el va marcar el davanter de l’equip de Milà - Lautaro Martinez (traspàs - Nicolo Barella), la Juventus només va poder respondre al minut 26 del partit, el davanter Cristiano Ronaldo va executar el penal amb habilitat. la puntuació és igual (1: 1). El següent gol es va marcar al minut 35 del partit, Cristiano Ronaldo va aprofitar l’error del porter de l’Inter i va marcar un gol a porta buida, el marcador es va mantenir a favor de la Juventus fins al final del partit - 2: 1. Si tenim en compte les estadístiques del partit, és el següent: tirs - 11/8 (Inter), tirs a la porteria - 5/6 (Juventus), tirs lliures - 12/18 (Juventus), córners - 4/2 (Inter), targetes grogues - 3/6 (Juventus).

Imatge
Imatge

Entrevistes de l'entrenador després del partit

L’entrenador de l’Inter, Antonio Conte - “De fet, ho vam fer tot nosaltres mateixos. La Juventus va utilitzar dos dels nostres senzills errors per marcar. Hem d’implementar millor els moments, n’hem creat molts. En contra de la Juventus, s’han d’utilitzar aquestes possibilitats. El rendiment va ser excel·lent, només el resultat va ser pobre. Això és molt decebedor, ens mereixíem molt, molt més del que va sortir al final. La Juventus no va crear gairebé res, no recordo que Handanovic fes aturades”, va dir l’entrenador de l’equip de Milà.

L’entrenador de la Juventus, Andrea Pirlo - “En el partit amb l’Inter a la lliga no érem nosaltres mateixos, ens topàvem. Però va resultar ser una lliçó valuosa per a nosaltres. Hem treballat els errors que vam cometre en aquest partit. Aquest és només el primer joc, encara no hem aconseguit res. Això demostra que si estem totalment concentrats, és difícil que qualsevol adversari pugui jugar amb nosaltres. Coneixem els nostres punts forts. No és fàcil mantenir la intensitat quan es juga gairebé tots els dies. Vaig veure una gran reacció de l’equip quan vam concedir. El nostre equip està ple de campions i n’ha d’aprofitar al màxim.

Vull recordar que el segon partit de la Copa d'Itàlia 1/2 es celebrarà a l'estadi de la Juventus el 9 de febrer.