Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Rússia - Itàlia

Vídeo: Copa Del Món D’hoquei Sobre Gel 2019: Repàs Del Partit Rússia - Itàlia

Vídeo: Truls Moregard - the new Sweden champion? 2024, Abril

Després de tres victòries en els primers partits del Campionat Mundial d’hoquei sobre gel del 2019, la selecció russa de la quarta ronda de la fase prèvia del grup de Bratislava es va oposar a la selecció italiana. Abans de començar la reunió, els russos eren considerats favorits incondicionals, perquè el nivell d'hoquei a Rússia i Itàlia difereix significativament.

Copa del Món d’hoquei sobre gel 2019: repàs del partit Rússia - Itàlia

Abans del partit amb la selecció nacional russa d'hoquei sobre gel, alguns jugadors italians admetien que una derrota 1: 5 seria acceptable per a la seva selecció nacional. Per descomptat, els atletes italians van anar al lloc com a notoris forasters, però l’hoquei és un esport imprevisible, de manera que els nostres oponents encara no van renunciar a l’esperança de reposar la seva oferta de punts.

Els russos van començar el partit activament. Ja després de 31 segons, Nikita Zaitsev va colpejar la porta dels italians amb el seu llançament. Després de guanyar un servei en una zona estrangera, Nikita Gusev va aconseguir una excel·lent passada al defensa de Toronto, després de la qual cosa es va obrir el marcador al marcador.

El segon gol del partit el va tornar a marcar l'equip defensiu rus. Aquesta vegada, Dinar Khafizullin, al minut 9, després que els passos de Gusev i Kucherov encertessin la porteria italiana. Després de dos rentadors concedits, la selecció italiana va tenir el seu propi moment, però el disc després del llançament de Mike Rose va tocar el pal d’Andrei Vasilevsky.

A la segona meitat del primer període, el públic va veure dos gols més realitzats pels russos. Aquesta vegada, l'equip de Washington Capitals va marcar. En primer lloc, Evgeny Kuznetsov va obrir el marcador per als seus gols al torneig després de la passada d’Alexander Barabanov des de la porteria al minut 14, i Alexander Ovechkin va marcar tres minuts abans d’acabar el període. El resultat final després dels primers vint minuts és de 4: 0 a favor de la selecció russa.

En el segon període, les acusacions d'Ilya Vorobyov van continuar derrotant la selecció italiana. El segon segment de joc va trigar menys de trenta segons a aconseguir que el marcador anés 5: 0. Evgeny Kuznetsov va fugir un contra un amb el porter i va enviar amb precisió una petxina entre els escuts del porter. Al minut 7, el davanter central de "Washington" va actuar com a assistent, fent una transferència al capità del nostre equip nacional. Ilya Kovalchuk va aprofitar amb habilitat la passada de Kuznetsov, aconseguint per sisena vegada el gol de la selecció italiana.

La selecció russa va marcar el següent gol en majoria. Evgeny Dadonov es va distingir pel trasllat de Nikita Kucherov. Aquest va ser el cinquè gol del torneig per al davanter de les Florida Panthers. Segons aquest indicador, Dadonov s’inclou a la llista dels millors franctiradors de tot el campionat.

La selecció russa encara juga en composicions desiguals en aquest torneig. La majoria es realitza, en minoria, l'equip domèstic no enyora. A més, els italians van ser llançats pels russos en un partit a quatre. Mikhail Grigorenko va marcar en minoria al minut 17 del període.

Sirena per al descans va anunciar el final del segon període amb un marcador total de 8: 0 a favor de la selecció russa.

La principal intriga del segment final del partit era si la selecció russa seria capaç de marcar deu gols i els italians almenys un. Els russos van fer front a la seva tasca. Al cinquè minut del període, Nikita Kucherov va marcar el novè gol del partit amb un llançament llarg, i un minut després Evgeny Dadonov va fer un doblet personal al partit i va portar el marcador a un indecent. Els italians estaven a prop de la seva tasca, però en el moment en què el porter rus no va poder ajudar el seu equip, la selecció nacional es va salvar al travesser.

El resultat final del partit Rússia - Itàlia 10: 0. Aquesta victòria va ser la més gran per a la selecció nacional russa des de l'actuació de la selecció russa al Campionat Mundial d'hoquei sobre gel.