Com Va Ser El Primer Partit De La Selecció Russa A L’Euro

Vídeo: Com Va Ser El Primer Partit De La Selecció Russa A L’Euro

Vídeo: Елизавета Туктамышева - как живёт последняя Императрица и сколько она зарабатывает 2024, Abril

La selecció russa va jugar el primer partit de la part final del Campionat d’Europa de futbol el primer dia d’aquest torneig. El partit amb la selecció txeca va començar a Wroclaw, Polònia, tres hores després de l’obertura oficial de l’Euro 2012. La van veure gairebé 41 mil espectadors a l’estadi Meiski i milions de seguidors a les pantalles de televisió de casa, als bars i als fans.

Com va ser el primer partit de la selecció russa a l’Euro 2012

Durant els primers deu minuts de la reunió, els jugadors txecs van estar més actius que els russos: van aguantar la pilota més temps i van començar a pressionar immediatament quan van perdre la pilota. Al minut 12, els nostres jugadors van aconseguir el dret a un córner, cosa que no va suposar cap ocasió de gol, sinó que va esdevenir una marca en la cronologia, després de la qual cosa es va indicar un cert avantatge de la selecció russa. I l’episodi clau d’aquesta meitat, que va passar uns minuts després. Primer, Alan Dzagoev va interceptar la pilota gairebé al centre del camp, superant a dos jugadors txecs, i la va enviar al flanc dret del nostre atac. Després va passar una passada precisa a Alexander Kerzhakov, que va rematar a porteria, però va xutar al pal, i Dzagoev, que va tornar a estar al lloc correcte, va enviar la pilota a la xarxa. Després d’haver encaixat un gol, els jugadors txecs es van veure obligats a atacar més, cosa que va crear zones lliures en la seva defensa. Al minut 25, els russos ho van aprofitar: Roman Shirokov va connectar Andrei Arshavin a l'atac, que va enviar la pilota a la línia d'atac, Kerzhakov. No va poder arribar a la pilota, però ho va fer molt bé Shirokov, que ja havia passat a la posició de xoc: el marcador era de 2: 0. Així, va romandre fins al descans del partit.

El segon allà va començar amb un intercanvi d'atacs: els txecs van ser impulsats per la necessitat de recuperar-se i els nostres jugadors no van renunciar a les oportunitats que apareixien en aquest sentit. Però, per desgràcia, un dels atacs dels russos va ser interromput pels rivals amb tanta èxit que una passada a llarg abast va fer sortir Václav Pilarzh gairebé cara a cara amb el nostre porter. El txec es va adonar del moment al 100% i el marcador no va ser tan còmode per a la selecció russa: 2: 1. L'objectiu va inspirar els oponents i els russos van necessitar molts esforços per extingir la seva activitat a l'atac. A la meitat de la meitat, van aconseguir fer-ho, a més, els jugadors dels dos equips van començar a cansar-se de les accions actives. Tots dos entrenadors van intentar refrescar l'atac fent substitucions al minut 73 i després alliberant un jugador més als 85 minuts. En el nostre equip, Dick Advocaat va substituir primer Kerzhakov per Roman Pavlyuchenko, i després Dzagoev per Alexander Kokorin. Abans d’aquesta substitució, Dzagoev va aconseguir distingir-se de nou: després d’una passada fallida de Sergei Ignashevich, la pilota va saltar del defensor txec a Pavlyuchenko, que la va remetre instantàniament a Alan, que va colpejar fort i amb precisió. Després de només 3 minuts, Pavlyuchenko es va anotar, després de rebre una passada d’Arshavin i superar el defensa txec. El primer partit de la selecció russa a l’Euro 2012 va acabar amb un marcador de 4: 1, reforçant les esperances dels aficionats a l’èxit de la selecció nacional en aquest torneig.