Brasil - Croàcia: Com Va Acabar El Primer Partit Del Mundial

Vídeo: Brasil - Croàcia: Com Va Acabar El Primer Partit Del Mundial

Vídeo: Brasil vs Croacia, duelo que marca el inicio de la Copa Mundial de Futbol 2024, Abril

El 12 de juny de 2014 va començar el principal torneig de futbol dels quatre anys: la Copa del Món va començar al Brasil. En el partit inicial, el principal favorit del campionat (els brasilers) va haver de jugar amb un fort rival europeu: la selecció nacional de Croàcia.

Brasil - Croàcia: com va acabar el primer partit del Mundial 2014

El partit inaugural de la Copa del Món va tenir lloc a la ciutat brasilera de São Paulo a l'estadi Arena Corinthians. Una pista completament plena esperava el primer partit de la selecció brasilera.

Després del xiulet inicial, el rugit ensordidor dels aficionats va fer avançar els brasilers. No obstant això, al minut 11, tot el país amfitrió de la Copa del Món es va sorprendre. El defensor del cinc vegades campió del món Marcelo va tallar la pilota a la seva pròpia porteria i els croats es van avançar al partit. Al cap de 18 minuts, l'estrella principal de la selecció nacional brasilera, Neymar, va restablir l'equilibri, enviant la pilota amb la rematada més precisa des de fora de l'àrea fins al cantó de la porteria. Així doncs, la puntuació del partit va ser igual (1 - 1).

Després del descans, els brasilers van intentar marcar un gol més. Ho van aconseguir no des del partit, sinó des del punt de penal. Neymar als 71 minuts va avançar els Pentacampions: 2 - 1. En els darrers minuts, els croats van intentar recuperar. El porter va salvar diverses vegades els brasilers. Com a resultat, la regla inquebrantable del futbol va funcionar i, en el temps condensat, el jove talent del Brasil Oscar, que va saltar a la porteria, va enviar la pilota a la xarxa, establint el marcador final 3 - 1.

La selecció brasilera va guanyar el seu primer partit al torneig. Tot i això, hem d'admetre que els pentacampions van aconseguir tres punts molt difícils. Diversos partits emocionants esperen als aficionats.