Vídeo: Com Va Jugar Zenit El Seu Primer Partit A La Temporada 2014-2015 De La Champions League

Vídeo: ¡Izad las velas! Zenit presenta la campaña para la temporada de la Liga de Campeones de la UEFA 2024, Maig

El 16 de setembre, el Zenit St. Petersburg va jugar el seu primer partit a la fase de grups de la temporada 2014-2015 de la Champions League. Els rivals del nostre club van ser els jugadors del Benfica. El partit va tenir lloc a Portugal.

Com va jugar Zenit el seu primer partit a la temporada 2014-2015 de la Champions League

L'equip rus va començar la reunió amb el formidable rival portuguès amb molta confiança. Ja en els primers minuts, Hulk va servir perillosament a l'àrea. La seva passada gairebé va acabar amb un gol contra el Benfica. Aquest va ser el primer avís contra la defensa portuguesa. Després d’uns minuts més, Zenit encara va marcar. Hulk al minut 5 va rebre una passada intel·ligent de Shatov i va enviar la pilota a la xarxa de la porteria d’Arthur. L'equip rus es va avançar per 1 a 0. Després del gol encaixat, els jugadors del Benfica van intentar intensificar les seves accions en l'atac, però els futbolistes de Sant Petersburg no van permetre als seus adversaris fer res.

A la meitat de la primera meitat, es van produir dos fets més importants. Per una falta d'últim recurs contra Dani, el porter portuguès va ser expulsat i, al minut 22, després d'un servei de cantonada, Witsel va aconseguir l'avantatge de Zenit. Ara el marcador es situa a 2 - 0. Amb aquest resultat, els equips van sortir al descans.

A la segona part, els jugadors del club rus van tenir diverses ocasions més. Tot i això, la implementació ha fallat. Hulk va tocar el pal després de colpejar des d'un angle agut, Rondon va disparar per sobre de la porta, anant a una cita amb el porter. Els jugadors del Benfica no van tenir ocasions de gol al cent per cent brillants. Només podem observar el perillós cop al cap de Luizao després de la norma. Balnearis Lodygin.

El partit va acabar amb una victòria confiada de Zenit amb un marcador de 2 - 0. Els jugadors de l'equip rus van mostrar una bona organització del joc i van poder confirmar la seva classe.