MFM-2016: Repàs Del Partit Finlàndia - Rússia

Vídeo: MFM-2016: Repàs Del Partit Finlàndia - Rússia

Vídeo: Tudo que você precisa saber sobre a Rússia | Do Putin até Moscou | Cidades, culinária e língua russa 2024, Maig

El 28 de desembre, l’equip juvenil rus d’hoquei sobre gel va jugar el seu segon partit al campionat del món a Hèlsinki. Els rivals dels russos van ser els amfitrions del torneig, que van vèncer els bielorussos en la primera trobada amb un resultat de 6: 0.

MFM-2016: repàs del partit Finlàndia - Rússia

L’inici del partit va ser per als jugadors d’hoquei Suomi. Això era bastant esperat, perquè els finlandesos juguen sobre el gel de casa i són un dels favorits del seu grup. Una jugada tan activa de la pressió de la selecció nacional finlandesa ha donat els seus fruits. Ja al cinquè minut de la trobada, els jugadors d’hoquei finlandesos es van avançar després d’un gol de Sebastian Aho. Un ràpid atac dels nostres rivals va provocar un xut a la porteria de Georgiev, però el nostre porter va desviar el disc, però el davanter de Suomi ja esperava l’acabat al flanc, que va enviar un obús a la porteria.

Després d’un gol fallat, els russos van intentar transferir el joc a la meitat del camp dels amfitrions. Com a resultat, els pupil·lars de Bragin van aconseguir guanyar-ne una retirada. La majoria numèrica va ser realitzada per Kirill Kaprizov al setè minut.

El final del període va estar marcat per un altre disc a Rússia. Quan faltava poc més d’un minut per jugar abans del descans, Fin Patrick Laine va corregir el disc a la porteria després d’un xut des de la línia blava. Al descans, els equips van guanyar 2: 1 a favor de Finlàndia.

La selecció russa va començar el segon període amb tres penals seguits. En la primera majoria, els jugadors d’hoquei finlandesos van augmentar el seu avantatge en el marcador (3: 1). Però els russos van mostrar caràcter. Els pupil·les de Bragin van marcar en minoria i després van encertar dues vegades el gol de Finlàndia, tenint un jugador més. Andrey Svetlakov, Pavel Kraskovsky i Vladislav Kamenev es van distingir. Però aquests no van ser tots els objectius del període. Els russos també van marcar el cinquè gol. El gol el va marcar Alexander Polunin. Així, els russos al segon descans del marcador 1: 3 van transferir els números al marcador al seu favor: 5: 3.

La selecció finlandesa va començar de nou els últims vint minuts activament, resultant en el quart gol contra els russos. Alexi Saarela es va distingir. Després del gol fallat, la selecció russa va afegir significativament al joc, cada vegada amb més freqüència els russos pressionaven la selecció nacional de Finlàndia cap a la meta. Al minut 54, Radel Fazleev va marcar el sisè gol contra els finlandesos.

Fins al xiulet final, el marcador al marcador no va canviar. La selecció russa va obtenir una difícil victòria sobre Finlàndia amb un marcador de 6: 4, mostrant caràcter i mostrant les seves qualitats de combat.