Copa Del Món De Futbol: Com Ha Estat El Partit Corea Del Sud - Algèria?

Vídeo: Copa Del Món De Futbol: Com Ha Estat El Partit Corea Del Sud - Algèria?

Vídeo: Corea del Sur 2 x 0 Alemania ● Copa del Mundo 2018 Resumen y Goles HD 2024, Abril

El 22 de juny, al Quartet N, en el marc de la segona ronda del campionat mundial de futbol al Brasil, es van reunir els rivals de la selecció russa del grup. Les seleccions nacionals de Corea del Sud i Algèria van entrar al camp de l'estadi de Porto Alegre.

Copa del Món 2014 de futbol: com ha estat el partit Corea del Sud - Algèria

Pocs dels experts en futbol podrien haver imaginat aquest desenvolupament al partit. Aquest joc va portar moltes emocions positives a un aficionat neutral, així com a un amant del futbol rus.

A la primera meitat, els espectadors van veure el sorprenent equip algerià i el repugnant equip de Corea del Sud. Hi havia la sensació que l'equip africà era diverses vegades superior als seus rivals pel que fa al nivell d'organització del joc. Al minut 26 de la reunió, després d’una passada verificada des de la profunditat del camp, l’algerià Islam Slimani va obrir la porteria dels coreans i va obrir el marcador al partit. Per a Algèria, aquest esdeveniment ja va ser el segon del torneig, que en si mateix és una festa per als africans. En el primer partit amb Bèlgica, va ser l'equip algerià qui va obrir el marcador.

Pocs minuts després, després d’un córner, els africans van doblar el seu avantatge. Al minut 28, Rafik Halish va marcar. L'equip africà va liderar el 2-0.

Cal destacar que els coreans van cometre molts errors a la primera meitat. Els asiàtics no aguantaven gens la pilota, hi havia passades imprecises a la meitat del camp. Tot això va portar ja en els primers 45 minuts i al tercer gol encaixat. Abdelmumen Jabu als 38 minuts torna a molestar els asiàtics. Al final de la meitat, els coreans són derrotats. Estan deprimits i desbordats. Els espectadors veuen una Corea completament diferent, a la qual estan acostumats, i l'equip algerià s'ha mostrat inusualment fort.

La primera part va acabar amb un marcador de 3 - 0 a favor dels africans.

Els coreans van entrar a la segona meitat de la trobada amb un equip completament diferent. Hi havia la sensació que els equips havien canviat de rols: ara els jugadors africans no podien creuar significativament el centre del camp i els coreans pressionaven a la porteria rival. El resultat va ser un gol dels coreans al minut 50. Song Heung Min es va distingir.

Aquest èxit va inspirar els asiàtics. Van tenir algunes ocasions més de gol, però van aconseguir perdre un contraatac, en què els algerians es van distingir de nou. Al minut 62, Yasin Brahimi, després d’una sèrie de passades curtes i precises des de fora de l'àrea de penal, envia la pilota a les portes de la selecció nacional de Corea del Sud, restablint la diferència a tres gols. 4 - 1 - aquests números s’encendran al marcador de l’estadi. Però aquests no eren tots els objectius del partit.

Els coreans van tornar a marcar. Als 72 minuts, Gu Ja Chol torna a reduir la diferència entre els rivals. 4 - 2 per davant d'Algèria. En el temps restant, els coreans van intentar anotar més, van crear moments perillosos a les portes dels africans, però el partit va acabar amb un avantatge d’Algèria per dos gols.

El resultat final de la reunió és de 4 a 2 a favor d'Algèria. Al mateix temps, cal esmentar que tots els equips del grup H conserven les seves possibilitats de continuar la lluita a la fase de playoffs del torneig.