Hoquei MFM-2015: Com Es Van Celebrar Els Quarts De Final De Rússia - EUA

Vídeo: Hoquei MFM-2015: Com Es Van Celebrar Els Quarts De Final De Rússia - EUA

Vídeo: Apresentação russa vai deixar você de boca aberta, sensacional 2024, Maig

A la tarda del 2 de gener, hora de Moscou, l’equip nacional rus d’hoquei sobre gel va jugar el partit de quarts de final en el marc del campionat del món juvenil. Els rivals dels russos eren els seus companys dels Estats Units.

Hoquei MFM-2015: com es van celebrar els quarts de final de Rússia - EUA

Per identificar els guanyadors del partit de quarts de final de l’MFM del 2015, els pupil·les de Valery Bragin es van haver de traslladar de Toronto a Mont-real. Va ser a la sorra del famós club Montreal Canadiens que els russos van haver de superar la resistència d’un dels principals favorits del campionat del món d’hoquei juvenil: els nord-americans.

El primer període de la selecció russa va tenir èxit. Els jugadors d’hoquei nord-americans sovint incomplien les regles. Això va portar al fet que els nord-americans van jugar en minoria durant la meitat del període. Al minut 3 de la trobada, Ivan Barbashev es va adonar de l’avantatge numèric de dos jugadors. Rússia va guanyar el marcador 1: 0. A més, els nord-americans van continuar fallant de nou. El resultat va ser el segon gol marcat contra l'equip nord-americà. Alexander Sharov al minut 16 va tornar a molestar els nord-americans. El disc va ser martellat just després d’acabar el següent temps de penalització del jugador d’hoquei nord-americà.

En el segon període, els nord-americans van afegir significativament. Es van produir atacs ràpids una i altra vegada contra els jugadors nord-americans. Al minut 33, Anthony Di Angelo va reduir la diferència amb un xut des de la distància. En el moment del gol, els jugadors d’hoquei russos estaven en nombre inferior. Després d’això, els nord-americans van continuar disparant molt a la porteria de Shesterkin, però el nostre porter va ser fiable. Val a dir que els jugadors d’hoquei nord-americans van “llançar” tres vegades els russos durant el segon període.

Els nord-americans van començar activament el tercer període, però el primer objectiu del període va volar a les portes dels jugadors d'hoquei a l'estranger. Sergei Tolchinsky al minut 42 va avançar la selecció russa (3: 1). Llavors els russos van començar a trencar sistemàticament les regles. Això es va deure a l’alta pressió dels nord-americans i a l’avantatge total dels últims jugadors. Aquesta activitat de l’equip d’hoquei dels Estats Units es va veure recompensada amb un segon disc al nostre objectiu. Al minut 49, Zach Warenski va reduir de nou la diferència entre els nord-americans al mínim. La resta del període, els russos van estar exclusivament a la defensiva. Durant tot el partit, Shesterkin va reflectir més de quaranta tirs de jugadors nord-americans. Aquest joc del porter s’ha convertit en una ajuda important per a tota la selecció nacional per mantenir la puntuació guanyadora. La pràctica de substituir el porter per un sisè jugador de camp al final de la reunió tampoc no va ajudar els nord-americans. Rússia va aguantar i va guanyar per 3: 2.

Els càrrecs de Valery Bragin jugaran el proper partit del torneig el 4 de gener. Els rivals dels russos a les semifinals seran la selecció nacional sueca.