Qui Jugarà Els Quarts De Final Al Campionat Mundial D’hoquei

Vídeo: Qui Jugarà Els Quarts De Final Al Campionat Mundial D’hoquei

Vídeo: LINIA 22 HC vs ATLETIC TERRASSA HC 2024, Abril

El 21 de maig de 2019 va finalitzar la fase de grups del Campionat Mundial d’hoquei 2019. Als quatre equips que van ocupar els primers llocs del grup de Bratislava es van sumar quatre equips més del subgrup Kosice. Aquests vuit millors equips competiran pel trofeu principal del torneig i pel títol de campió del món.

Qui jugarà els quarts de final al Campionat Mundial d’hoquei 2019

Segons el reglament del Campionat Mundial d’hoquei sobre gel 2019, els quarts de final es jugaran el 23 de maig. Es duran a terme dues reunions a la capital d'Eslovàquia, Bratislava, i dos partits finals més es jugaran a Kosice. Al final de la fase de grups, es van formar totes les parelles de quarts de finalistes. Alguns enfrontaments de senyalització són dignes d’un partit per medalla d’or.

La primera parella de quarts de final va ser formada per les seleccions nacionals de Canadà i Suïssa. Els canadencs, com a guanyadors del grup A, jugaran amb el quart lloc del grup B. L’equip nacional canadenc sembla els favorits de la trobada, però els jugadors d’hoquei europeus poden sorprendre. En la història dels campionats mundials, els suïssos ja han guanyat els canadencs als playoffs. En previsió del partit, la selecció nacional suïssa es va reforçar significativament amb l’arribada d’una de les principals estrelles d’hoquei del país: el davanter Carolina Hurricanes, Nino Niederreiter. Aquest partit tindrà lloc a Kosice. La reunió comença a les 17:15 hora de Moscou.

Paral·lelament al partit Canadà-Suïssa a Bratislava, la selecció russa començarà el seu camí cap als playoffs. Tot i que els russos aconseguiren amb seguretat el primer lloc del seu subgrup, els rivals de la primera ronda dels playoffs davant els càrrecs d'Ilya Vorobyov es van posar molt greus. El quart lloc del grup A el va aconseguir l'equip nord-americà, que inclou moltes estrelles de la NHL. Aquesta posició dels nord-americans és sensacional. Molts experts anomenen aquest equip un dels principals favorits de tot el torneig. Per tant, el partit Rússia-Estats Units que ja es troba a la fase de quarts de final té un gran interès i sembla ser un dels enfrontaments més intrigants a la fase final de la Copa del Món de 2019.

A la sessió nocturna a Kosice, jugaran les seleccions nacionals de Finlàndia i Suècia. Els jugadors d’hoquei finlandesos van acabar segons en el grup A i els suecs del seu subgrup van deixar avançar els russos i els txecs, aconseguint la tercera posició final. El partit de quarts de final Finlàndia - Suècia també reivindica el títol d’un dels enfrontaments més brillants no només a la ¼ final, sinó a la totalitat dels playoffs. Una intriga especial també és si les estrelles de la NHL de Suècia seran capaces de trencar la resistència dels jugadors finlandesos, que juguen majoritàriament als campionats europeus. Al mateix temps, la selecció finlandesa no es pot menystenir. Aquest equip ja ha aconseguit vèncer els canadencs en la fase preliminar. El partit començarà a les 23:15, hora de Moscou.

L’última parella de quarts de finalistes són les seleccions nacionals de la República Txeca i Alemanya. L’equip txec, que compta amb molts líders dels clubs de la Lliga Nacional d’hoquei, va obtenir el segon lloc del grup A. L’equip nacional alemany, dirigit pel seu líder Leon Dreiseitl, va aconseguir superar els nord-americans al final de la fase de grups, aconseguint el tercer posició. Sobre el paper, la selecció txeca sembla ser la favorita. Tot i així, no oblideu que els alemanys van demostrar un hoquei molt equilibrat en aquest torneig. Aquest equip està ben gestionat per un entrenador i té un membre de l’equip que ha marcat 50 gols la temporada de la NHL. A la parella de quarts de final de la República Txeca (Alemanya), una cosa està clara: a Bratislava, els favorits no seran fàcils. L'inici del partit està previst per a les 23:15 (hora de Moscou).