Com Va Ser El Partit Entre Anji I El CSKA Per L’Europa League

Vídeo: Com Va Ser El Partit Entre Anji I El CSKA Per L’Europa League

Vídeo: 2005 UEFA Cup final highlights - CSKA Moskva-Sporting Lisbon 2024, Abril

En els últims partits de la Lliga Europa a la fase de playoffs, el CSKA va tenir les millors ocasions entre els equips russos. Al cap i a la fi, el primer partit amb el club suec AIK no només va acabar amb una victòria per 1: 0 per a l’equip de l’exèrcit, sinó que també va tenir lloc en un camp estranger, a Estocolm.

Com va ser el partit entre Anji i el CSKA per l’Europa League

Tenint en compte el resultat de la trobada visitant, així com el futbol força madur i d’alta qualitat demostrat recentment per l’equip de l’exèrcit, el CSKA va ser considerat el clar favorit abans del partit de tornada. I si a això hi afegim el factor de "parets de la casa" i el suport aferrissat dels seus fans, l'èxit dels russos en la suma de dues reunions semblava ser gairebé del 100%.

Per desgràcia, aparentment, aquesta confiança va jugar una broma cruel amb l'equip de l'exèrcit. En cas contrari, és difícil explicar com al començament del partit al minut 6 es va cometre un greu error en defensa, com a conseqüència del qual el jugador de l’equip suec Ampos Karikari va disparar lliurement les portes dels russos. 1: 0: els suecs s’han posat al capdavant. Un començament tan inesperat i desanimador va inspirar els jugadors d'AIK: al cap i a la fi, la tasca que acabava de semblar gairebé impossible de fer, de sobte es va fer real. Els jugadors del CSKA, al contrari, aquest gol es van trencar literalment psicològicament. Al cap i a la fi, van tenir un avantatge territorial i de joc aclaparador, van crear molts moments perillosos, van provocar gairebé trenta tirs a la porteria dels suecs, dels quals deu eren objectius. Però la pilota, com encantada, tossudament no va volar a la xarxa.

I ja en temps d’aturada, els suecs van llançar un córner i el segon xut a la nostra porteria, que va arribar a la porteria durant tot el partit, va conduir al segon gol! Amb un marcador de 2-0 a favor, els suecs jubilosos van tornar a Estocolm, mentre que el CSKA, per desgràcia, va abandonar la competició de la Lliga Europa. Tant els jugadors del nostre equip com els seus seguidors van quedar simplement sorpresos.

Al contrari, el nostre altre equip, Anji de Makhachkala, va fer feliç als aficionats. En el partit de tornada, es va reunir a la ciutat holandesa d’Alkmaar amb el club local A3. El primer partit, que va tenir lloc a Rússia, va acabar amb la victòria dels residents de Makhachkala amb un resultat d'1: 0. Els càrrecs de Guus Hiddink es podrien permetre el luxe de jugar fora per mantenir el marcador, anar en defensa i, ocasionalment, fer contraatacs forts. Tanmateix, els nostres jugadors van marcar dos gols sense resposta a la primera part i, després del descans, van marcar tres més, aconseguint un resultat devastador. 5: 0 és més que una victòria convincent, i fins i tot en un camp estranger.

Així, "Anji" juntament amb un altre equip rus (Kazan "Rubin") van superar la fase de playoffs i ara els seus jugadors lluitaran per la victòria a la fase de grups. El CSKA i el Dynamo, per desgràcia, no hi van arribar.