Europa League 2015-2016: Repàs Del Partit Fenerbahce - Lokomotiv

Vídeo: Europa League 2015-2016: Repàs Del Partit Fenerbahce - Lokomotiv

Vídeo: 2015 - 2016 История Лиги Европы Фенербахче ● ЧАСТЬ 1 2024, Maig

El 16 de febrer es van iniciar els partits de la UEFA Europa League 1/16. Per als aficionats al futbol rus, el primer enfrontament dels playoffs va ser d’interès particular. La capital "Lokomotiv" va anar a Istanbul per enfrontar-se a "Fenerbahce".

Europa League 2015-2016: repàs del partit Fenerbahce - Lokomotiv

Al contrari de les expectatives d'alguns experts en futbol, el partit entre el Fenerbahce i el Lokomotiv va començar a un ritme tranquil. Els futbolistes turcs no van aplicar pressió al camp, com sol ser el cas dels amfitrions. Els primers quinze minuts de la reunió van ser recordats per una única oportunitat de marcar. El davanter "Fenerbahce", Robin Van Persie, amb un flanc articulat, no va poder transmetre la pilota a la porteria. Posteriorment, els turcs van continuar utilitzant alimentacions de flanc, un dels quals encara estava coronat amb un gol.

Al minut 18 del partit, el migcampista del Fenerbahce, Souza, va respondre a la capçada de l'àrea del porter. El jugador del club d'Istanbul va enviar la pilota a la porteria de "Loko" amb el cap. Guilherme no va tenir l'oportunitat de parar el cop, però el porter del Lokomotiv no va jugar a la sortida en el moment del servei, cosa que va predeterminar l'obertura del marcador al partit.

Després de marcar el gol, el partit es va calmar. Els futbolistes del Lokomotiv no van poder afegir-se de manera significativa a l'atac abans del descans, cosa que va indicar la poca disposició del club per reprendre la temporada. Els futbolistes turcs tampoc no van crear situacions de puntuació a les portes dels moscovites, tot i que tenien un clar avantatge territorial.

A la segona meitat, no es va produir cap millora qualitativa en el joc del Lokomotiv, i els jugadors del Fenerbahce van continuar destacant l'amenaça de la porteria rival amb alimentacions de cavalls a l'àrea de penal. Territorialment, els jugadors turcs han superat el rival. En totes les línies, "Fenerbahce" semblava més fort que els jugadors russos.

Un resultat força lògic de la segona part va ser el segon gol contra Guilherme, marcat pel mateix Souza. El brasiler va fer un doblet amb un altre cop des del límit del porter després d’una passada articulada. El marcador va il·luminar un decebedor 2: 0 no a favor dels amfitrions. Souza va marcar el segon gol al minut 72.

Després d’una pilota perduda, Loko semblava escàs i avorrit en atac. L’equip local podria haver marcat. Va ser especialment alarmant ja en temps compensat. Tot i això, el porter Guilherme i el travesser van jugar per als visitants.

El resultat final del partit 2: 0 a favor de "Fenerbahce" reflectia l'avantatge real dels amfitrions. Ara, els càrrecs d'Igor Cherevchenko tindran un partit de tornada a Moscou d'aquí a una setmana.