Com Va Ser El Partit Rússia-República Txeca A L’Euro

Vídeo: Com Va Ser El Partit Rússia-República Txeca A L’Euro

Vídeo: Зачем Путину войска у границы с Украиной и разговоры о новом президентском сроке 2024, Abril

Una important victòria sobre els futbolistes txecs al començament del torneig va permetre als seguidors de l'equip comptar amb l'èxit de la selecció russa a l'Euro 2012. Malauradament, aquestes esperances no estaven destinades a fer-se realitat.

Com va ser el partit Rússia-República Txeca a l’Euro 2012

Al principi del partit, els jugadors de la selecció txeca semblaven més actius que els nostres jugadors, tenien més possessió de la pilota i pressionaven quan es perdia. Però aviat els russos es van concentrar, van dur a terme un bon atac, que va acabar amb un córner. A partir d’aquest moment, la iniciativa va passar als càrrecs de Dick Advocaat.

El moment decisiu de tot el partit va ser l’episodi al minut 16. Dzagoev va interceptar la pilota al centre del camp, va passar elegantment davant dels jugadors txecs i va fer una passada al costat dret de l'atac Kerzhakov. Alexander va colpejar immediatament la porteria rival. El projectil esportiu va colpejar el travesser i va botar sobre Alan, que es va traslladar a l'àrea a temps. Cech es va veure obligat a treure la pilota de la seva pròpia porteria, el marcador era 1: 0.

Després d’aquest episodi, els nostres jugadors van tenir l’oportunitat de jugar més als contraatacs, per irrompre en zones lliures a la meitat del camp rival. Roman Shirokov en va fer un bon ús després del traspàs d’Arshavin, establint el marcador final de la primera part al minut 25 de la reunió: 2: 0.

L’inici de la segona part recordava els primers minuts del partit: els txecs estaven més actius, però ara ja ho requeria el transcurs de la reunió. Els futbolistes de la selecció russa van pressionar contra la seva porteria, que va ser hàbilment utilitzada per l'adversari. La transferència de pilota a llarga distància va deixar Malafeev gairebé sol amb Vaclav Pilarzh, que no va desaprofitar l'oportunitat de marcar un gol. El marcador es va convertir en 2: 1, el còmode avantatge dels russos va desaparèixer i la selecció txeca es va inspirar.

Més a prop del darrer quart del partit, els jugadors dels dos equips van començar a cansar-se. La selecció txeca, en no haver aconseguit res més, va frenar la velocitat. A més, Dick Advocaat va encertar amb un substitut, alliberant Pavlyuchenko en lloc de Kerzhakov. Ben aviat Roman es va convertir en l'autor d'una assistència de Dzagoev, que va marcar un doblet.

Tres minuts més tard, Pavlyuchenko va ser capaç de distingir-se, gràcies a les accions individuals, marcant un bon gol. Al minut 85, es va fer un altre canvi que va permetre a Kokorin entrar al camp. El marcador 4: 1 reflectia completament l’equilibri de forces al camp de futbol.