Copa Del Món De Futbol: Com Va Ser El Partit Bòsnia I Hercegovina - Iran

Vídeo: Copa Del Món De Futbol: Com Va Ser El Partit Bòsnia I Hercegovina - Iran

Vídeo: IR Iran v Portugal | 2018 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, Maig

Abans del partit final, els bosnians van perdre totes les possibilitats de continuar lluitant als playoffs de la Copa Mundial de la FIFA. No obstant això, els europeus tenien previst guanyar almenys un partit al torneig. L'últim rival per a ells va ser l'equip iranià, que abans del partit de la tercera ronda del grup F, en cas de victòria, tenia possibilitats teòriques de continuar la lluita a la fase de playoffs del campionat del món de futbol.

Copa del Món 2014 de futbol: com va ser el partit Bòsnia i Hercegovina - Iran

L’equip de Bòsnia semblava tenir una llista de noms més forta. Almenys molts futbolistes bosnians juguen en clubs coneguts d’Europa. Els iranians semblen molt més modestos en el seu context. Potser això predeterminava l'avantatge territorial de Bòsnia.

Els europeus van començar el partit més activament. Edin Dzeko ja va tenir una oportunitat en els primers minuts, però no va poder tocar la porta des d’un punt de vista. El davanter bosnià va marcar un gol una mica més tard. Vint-i-tres minuts després, Dzeko va disparar directament a la cantonada de la porteria dels iranians des de fora de l'àrea. Els europeus es van avançar per 1 a 0.

L’equip iranià de la primera meitat es pot distingir per un perillós cop al travesser de la porteria dels bosnians. Shojayei, un minut després que els iranians faltessin la pilota, estava colpejant perillosament la porteria. A la selecció iraniana li faltava un gol.

La primera meitat de la reunió va acabar amb un mínim avantatge dels bosnians per 1-0.

A la segona part, els bosnians van augmentar el seu avantatge. Després de l'error dels futbolistes iranians a la meitat del camp, els europeus van jugar una combinació, que va acabar amb un altre gol. Pjanich es va distingir al minut 59. Després d’aquest gol, el guanyador del partit ja era fàcil de predir.

Tot i això, els iranians no van sortir del camp sense el seu gol. Al minut 82, Reza Guchannejhad va tancar la passada des del flanc esquerre de l'atac de l'Iran. 2 - 1 encara estaven dirigits pels bosnians. L’Iran va tenir l’oportunitat d’arrencar almenys un empat, però això no va passar.

Totes les esperances dels futbolistes i aficionats iranians van ser esborrades pel gol d'Avdiy Vrshaevich, que va seguir immediatament després que els iranians van marcar un gol. Un ràpid atac dels europeus va fer que al minut 83 el marcador es posés a 3 - 1 a favor de Bòsnia.

Els bosnians van guanyar la primera i última victòria de la Copa Mundial al Brasil, mentre que els iranians van marcar el primer i únic gol del torneig. Ara els dos equips es dirigeixen cap a casa.