Copa Del Món De Futbol: Com Va Ser El Partit Hondures - Equador

Vídeo: Copa Del Món De Futbol: Com Va Ser El Partit Hondures - Equador

Vídeo: Honduras v Ecuador | 2014 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, Abril

El 20 de juny, a la Copa del Món de Brasil, es van celebrar els partits de la segona ronda al grup E. L'últim partit del dia va ser una trobada entre les seleccions nacionals d'Hondures i Equador. Tots dos equips necessitaven una victòria per continuar la seva lluita per avançar als playoffs.

Copa del Món 2014 de futbol: com va ser el partit Hondures - Equador

Les seleccions nacionals d’Equador i Hondures van perdre els primers partits del seu grup. A la segona ronda, els perdedors es van enfrontar. El joc va començar animat. Tots dos equips van intentar mantenir-se al centre del camp, van passar ràpidament la línia central, van utilitzar passos de llarga distància.

Els jugadors de l’Equador van perdre la primera oportunitat del partit. El València no va poder aconseguir l’objectiu des de la situació més avantatjosa. El jugador equatorià va caure gairebé de tu a tu amb el porter. I després va funcionar la coneguda llei: Hondures va marcar el seu propi gol. Al minut 31, Carlo Costley, després de rebre una passada brillant, va travessar la porta i va disparar irresistiblement. Els representants d'Amèrica Central van liderar l'1 a 0. No obstant això, els sud-americans van poder recuperar ràpidament. Enner Valencia va tancar la passada al pal llunyà, enviant la pilota a la porteria amb una entrada lliscant. Aquest succés ja va passar al minut 34.

Els equips van acabar la primera part amb un marcador igualat.

La segona meitat de la reunió també va ser tensa. Els dos equips no van deixar l’oportunitat de provar sort a la porta equivocada. Tot i això, la sort va somriure als sud-americans. Enner València va marcar un doblet als 65 minuts. Després del servei a pilota parada, Enner va enviar la pilota a la porta d’Hondures amb el cap.

El partit va acabar amb un mínim avantatge de l’Equador (2 - 1). Ara els sud-americans guanyen els primers tres punts del torneig i es comparen amb la selecció nacional suïssa en aquest indicador.