Com Va Ser La Final De L’Eurolliga De Bàsquet

Taula de continguts:

Vídeo: Com Va Ser La Final De L’Eurolliga De Bàsquet

Vídeo: II CAMPEONATO NACIONAL FINAL DE BALONCESTO SOBRE SILLA DE RUEDAS DAMAS Y CABALLEROS 2011 2024, Abril

A la final de l’Eurolliga de bàsquet 2011/2012, el CSKA rus, que va vèncer a Panathinaikos (Grècia) a les semifinals, es va trobar amb l’Olympiacos grec, que va aconseguir el bitllet per al partit final després de derrotar el Barcelona (Espanya). El CSKA, que tenia totes les possibilitats de convertir-se en el millor club d’Europa, per tercera vegada a la seva història, en haver perdut un atac decisiu en els darrers segons del partit, va perdre contra els grecs amb un marcador molt ofensiu de 61:62.

Com va ser la final de l’Eurolliga de bàsquet 2012

Instruccions

Pas 1

Al primer quart, el CSKA va ser fort a la defensiva. L’equip de l’exèrcit va obtenir la majoria dels punts de la implementació de sancions; només hi va haver 2 cops precisos a l'atac. Els grecs van començar el partit principal del torneig i aviat Pero Antic va obrir el marcador. A més, el soldat Ramunas Siskauskas va igualar els punts, però un encert per darrere de l'arc de Vassilis Spanulis va fer avançar a l'equip grec amb un marcador de 2: 5. Gràcies a l’esforç de Milos Teodosic i Andrei Kirilenko, que van implementar dos tirs lliures, l’equip rus va sortir per davant amb un marcador de 6: 5. Durant els darrers minuts, van seguir tirs precisos de Kostas Papanikolaau i Alexey Shved, i Nenad Krstic va marcar tres de quatre tirs lliures. El descans va començar quan el marcador era de 10: 7 a favor de l'equip de l'exèrcit.

Pas 2

Al segon quart, el CSKA va continuar dominant. L’Olympiacos va respondre als encerts de Kirilenko, Krstic i Alexander Kaun amb dos tirs lliures realitzats de Papanikolaou i un llançament efectiu de Spanulis. Portant el marcador a les 16:11 al seu favor, l'equip de l'exèrcit va continuar l'ofensiva: Teodosic va fer tres tirs consecutius de tres punts. La reacció dels grecs va ser l’enfonsament de Papanikolaou i un dels dos tirs lliures de Spanoulis. Tot i això, no va ajudar a revertir la situació, el marcador va ser de 25:14. Després van ser seguits dos encerts del jugador de l'exèrcit Dariusz Lavrynovych, efectius llançaments de Kirilenko i Siskauskas. Els grecs van respondre amb un xut de tres punts de Papanikolaou, un encert precís de Spanoulis i un dels dos tirs lliures realitzats. Com a resultat, l'avantatge del CSKA va augmentar fins a 13 punts. En els darrers minuts, Lavrynovych va anotar un dels tres punts de penalització i el llançament de Shved, que va coincidir amb la sirena final, no es va comptar. Al començament del tercer quart, el CSKA va aconseguir un marcador de 34:20 al seu favor.

Pas 3

El tercer quart va començar amb dos encerts de Krstic, un llançament productiu d'Antic i un intercanvi de tres punts entre Teodosic i Papanikolaou. Després de dos tirs lliures, marcats per Antic, van sortir tres punts de Spanulis, els homes de l'exèrcit Viktor Khryapa i Andrei Kirilenko. Els tirs lliures de Spanulis i Antic i els efectius atacs posteriors de Siskauskas, Gordon i Shved van portar al marcador a 53:34. Durant els darrers deu minuts, els grecs s’han tornat sensiblement més actius i han tingut més confiança en el seu atac. Marco Keshel va marcar un dels dos tirs lliures, Spanoulis va fer un tir eficaç i Evangilios Manzaris va marcar per darrere de l'arc en l'últim segon. Així, el tercer quart va quedar amb els grecs, i el resultat total del partit va ser de 53:40 a favor del CSKA.

Pas 4

Al quart quart, els grecs no els van permetre agafar la iniciativa i, després del llançament fet per darrere de l’arc per Kostas Slukas i l’encert de Georgios Printezis, el marcador va ser de 53:45. A més, els atacs de l'exèrcit van començar a fracassar un rere l'altre. L'esperat atac efectiu de Siskauskas va ser ratllat per dos tirs lliures, marcats per Printezis, i un altre llançament precís. El resultat total del partit va ser de 55:52. En dos tirs lliures precisos, realitzats per Krstic, i a un llançament efectiu de l'escut de Kirilenko, els grecs van respondre amb un llançament precís de Papanikolaou des de més enllà de l'arc. Durant els tirs lliures al final del darrer quart, Teodosic i Kirilenko van encertar un dels dos tirs, però Papanikolaou, que va convertir tres dels quatre tirs lliures amb èxit, va reduir la diferència fins a un punt: el marcador era de 61:60. Un segon abans d’acabar el partit, Printezis va llançar la pilota a la cistella del CSKA i va portar a l’Olympiacos una victòria amb un marcador de 61:62.